bende calf çalışırken ayakkabısız çalışmayı düşünüyorum arnold tarzıda millet yanlış anlar .
mesele bot değil,demek istenilen dıaşrıda giyilen ayakkabının salon içinde de giyilmesi.yazın converse kışın bot.salonalrın değişemz modası.
hele şimdi karda başladı tamam.lan embesil bari soyunma odasındaki paspasa sil ayağını.sonra o canlı o ayakkabıyla yerdeki plakaların üstüne basıyor sende eline alıyorsun.bazen o elle terini siliyorsun. (çok mu titiz oldum ne ).sırf bu nedenle havlum elimden kirleniyor diye terimi silmek istemiyorum
Yok yok çok titiz olmadın sadece olması gerektiği gibi pis olmayan birisin.
Bizim salonda herkes plakalara, barlara, dumbelllara, sehpalara bile herşeye aklına gelebilecek herşeye ayakkabı ile basıyorlar.
Adam seti bitiriyor barı dumbellı yere koyuyor oturup dinlenirken tuttuğu yerin üstüne basıyor, bu neyin kafasıdır çözemedim.
Ayağı yerde dursa sanki suç işlemiş sayıyor kendini.
Buna ek olarak büyük çoğunluğu tuvalete gider el yıkamadan döner yine aklına gelebilecek heryeri eller, sonra o elleriyle her türlü yemeği meyveyi (eli dokunsa bile) afiyetle mideye götürür.
Böyle bir kafa yapısı var mıdır ya;
-her yere ayakkabıyla basıp
-bastığı yeri tutarak idman atıp
-idman bitimi tuvalete gidip ellerini yıkamadan gelip
-yine ayaklarını uzattığı (onlar yüzünden leş gibi olmuş) dinlenme bölümündeki masada o elleriyle haşlanmış yumurtasını soyup afiyetle yiyor adamlar.
Kaç kere ikaz ediyorsun, ettiğinle kalıyorsun. Hala sehpaya bile adam ayakkabısıyla basıyor.
Ne denir ki?!
Hayır bunu yapanlar yüzdeye vursan en az %90 çıkar, bu yüzden sorun bende mi diyorum bazen...