Salonlarda görmek istemediğimiz davranışlar ve şahıslar

salonda hoca varken 3-4 adamın yeni başlamış bir bayana esneme egzersizleri göstermeleri makine kullanımları hakkında bilgi vermeleri.geçen gün aynı türden bir adam bayana lat pull down gösterecekti.
''bak şimdi sen 10 kg ile başla ben erkek halimle 40 yapıyorum ayrıca benim spor geçmişimde var''dedi bende çalışıyorum baktı bende 40ta çalışıyorum bu alete girince taktı 50ye 10. tekrarı zar zor çıkardı :D

Salonda leş kokan adamlardan nefret ediyorum. Bizim salonda bir adam var yaşlı biraz. Ne zaman görsem aynı kıyafet, salona girmeden onun salonda olduğunu anlıyorum.
Salonun en gençlerinden olmam sebebiyle nasihat verende oluyor sorun değil ama yanlış nasihat verenlerede sinir oluyorum.

ya bu koku olayına bende kılım hemde fazlasıyla sımdı bakın arkdaslar tabıkıd ekımseyı yargılamk bana dusmez ama su var gecen gun dedım bır bakınım ucuza tshırt varmı bır cok yerde 10- ye tshırtler var kıs asortlarda ole

yanı bır kısı haftada 4 gun gıtse ve 4 tshırt +4short alsa 80 tl yapıyor kı bence herkes bırıktrıbılır yanı yanlıs dusunebılırım kusura bakmayın ama ben ole dusunuyorum ve haftada bır yııkarsın olur bıter zor oluyorsa

ben her antrenmanda farklı short havlu dus havlusu tshırt falan gıyıyorum ve zaten hafatda 2 kez gıdıyorum spora ama mesela benım antremna esyalarım ayrı oluyor kı ayrıda yıkıyorum sadece su ıle ve beyaz sabunla cunku zaten terden yıpranıyorlar bırde agır deterjan ıle makınede yıkarsam bırde ıcınde kımyasal deterjan kalırsa cılde zrar verırı

ben alıyorum rende beyaz sabun :) koyuyorum mıkneye ole yıkıyorum kı mıs gıbıde oluyor :)

ya bu koku olayına bende kılım hemde fazlasıyla sımdı bakın arkdaslar tabıkıd ekımseyı yargılamk bana dusmez ama su var gecen gun dedım bır bakınım ucuza tshırt varmı bır cok yerde 10- ye tshırtler var kıs asortlarda ole

yanı bır kısı haftada 4 gun gıtse ve 4 tshırt +4short alsa 80 tl yapıyor kı bence herkes bırıktrıbılır yanı yanlıs dusunebılırım kusura bakmayın ama ben ole dusunuyorum ve haftada bır yııkarsın olur bıter zor oluyorsa

ben her antrenmanda farklı short havlu dus havlusu tshırt falan gıyıyorum ve zaten hafatda 2 kez gıdıyorum spora ama mesela benım antremna esyalarım ayrı oluyor kı ayrıda yıkıyorum sadece su ıle ve beyaz sabunla cunku zaten terden yıpranıyorlar bırde agır deterjan ıle makınede yıkarsam bırde ıcınde kımyasal deterjan kalırsa cılde zrar verırı

ben alıyorum rende beyaz sabun :) koyuyorum mıkneye ole yıkıyorum kı mıs gıbıde oluyor :)

danny boy ne yanlışı tam aksine cok dogru dusunuyorsun.o kokudan insanda spor hevesi kalmıyorki ya...

şekeri kestim meyve bile yemiyorum.dün antrenmanda en iyi performans yaptıgım gunlerden biri uzun suredir öyle iyi basamıyordum.cocuğun teki elinde elma yiyerek geldi yemin ediyorum öldürücektim benim orda canım cekio elmayı o lavuk elinde elmayla sırıtıyor sohbet ediyor insanlarla boğucaktım ya.:mad::mad:

Danny Boy çok doğru söylüyorsun 80TL ortalama bir salon ücreti sayılır nerdeyse zaten.ha bide bizim salonumuzda bi makina var parayı atıyon su fln alıyon işte.oraya kek koymuşlar bayanların gelipte ordan kek alıp yemelerine uyuz oluyorum sonra hocaya biz niye zayıflayamıyoruz derler.ayrıca salonumuzda belli bir yer minderle kaplanmış ağırlık çalışmaları orda yapılyor bütün ağırlıklar o kısımda ve haliyle orası full erkek.bir bayan geliyor 5kg dambılları alıyor gidiyor ve bidaha geri yerine getirmiyor bi kere leg press in altından dambıll çıkaran oldu :D

daha önce yazılmış olanilir ama yinede yazmak istedim.
-Bench press(ya da herhangi bir harekette) hareketinde son sette kendi maximum bi şekilde zorlarken birinin dur sana yardım ediyim diyerek bara kuvvet uygulaması :)

bunu yazmayi dusunmuyordum,taaki bu son gunlere kadar..

son 2 bucuk 3 haftadir baska bir salonda antreman yapmaya basladim ve bu salon hosuma da gitmedi degil.fakat bazi garip olaylar gordum.

Gecen hafta squat yapiyordum ve bu salonda imkanim oldugundan 140 kg ya kadar artirdim agirliklari ve son 4 tekrar cikardim bu sirada 2 kisi beni izliyordu onu farketim,her neyse leg presse gectim ben..o beni izleyen iki kisi squatt yapmaya basladilar ve gordugum kadariyla bir suru plak takmislar 180-200 kiloya yakin ve bu sirada ,hersey iyi guzel de haraketi yarim bile yapamiyorlardi asariya bir defa indimi zaten kalkamazlar aynisini onceden bu videoda gormustum https://www.youtube.com/watch?v=WojeHCLeGbY (maksat ego tatmin etme olsun benden fazla kaldirsinlar)

Bugun de bacak idmanim vardi,Leg press haraketini yapiyordum yaklasik 160,170 kg arasi bir agirlikla son setimi yapiyordum,bitirdim hemen ardindan bir cocuk geldi ve sadece tek tarafina6-7 plak takti diger tarafina da 6-7 plak,hatta benden plak bile istemisti 20 lik verdim
Ben dedim bu kadar agirligi bu cocuk nasil kaldirir takiyor ama :),basladi bu yapmaya bilirsiniz calf haraketi calisilirken leg press de ne kadar indiriliyor asariya iste o kadar indiriyordu 5 santim kadar ve sadece 2-3 tekrar yapip birakiyor..

bu hafta nerdeyse her gun 2-3 tane kadin geliyordu yeni baslamis olan,
ve orda kel bir adam var,hep yanlarina gidip gulup egleniyor ve o kadinlarin kalcalarina bakiyordu,adam egzersizini birakip 10-15 dakika o kadinlar la vakit gecirip tekrar egzersiz yapmaya basliyordu kendini cok bilgili yapip kadinlara hep akil veriyordu o boyle olmayacak soyle olacak diye,bunlari yeni gittigim salonda farketim :)

Son düzenleme:
-Salonda çocuklara nitrofull satıp hocalık! vasfı taşıyan para hırsı bürümüş düşüncesizler

-Her hareketime karışma çabası içinde olan sırtında kamburu çıkmış,kendini bilgi olarak geliştirmemiş 60 larda kalan hoca! denilen insan

-dumb. overhead pressi oturarak yaptığım için beni hocaya şikayet eden sana bunu kim gösterdi böyle olmaz ayakta yapcaksın diyen 35 li yaşların üstündeki amcalar

-Barlara ağırlıkları takıp uçlarını iyice sıkıştırarak o ağırlıkların bir daha çıkmamasını sağlayan enteresan arkadaşlar

-Çalıştığım dumbbelları dinlenme arasında yürütme çabası içinde olan çaylak arkadaşlar

Ben yanlış çalışan görsem bile müdahale etmem valla yanlış olabilir ama idmanı yapr giderim genelde. Sinir olunacak biçok şey var hocaların zorla toz satması, yeni başlayan adamlar şöyle olmak istemiyorum demesi, heyecanlı gençlerin 2 ayda vücut yapma isteği falan. Ama en uyuz olduğum şey banko yani senin şuran buran eksik diye zırt pırt diyen adamlar. La oğlum sana ne ki ben ilgilenmiyorum bu kadar vücudumla sana ne oluyor yani:D Vücudun çok iyi de yok triceps eksik falan diyen tipler varya işte onlar. Gerçi ben pek muhattap olmuyorum bana diyen olmadı da 75 kiloda yarışmaya giren bi abimize gözümün önünde eleştirdi yeni gelen bi çocuk. Çocuğun ilk günü he 1 hafta falan da değil ilk gün yaşı da 20 falan. İşte bende uzaktan kesiyorum gülüyorum falan kıs kıs, sürekli bişey soruyor bu abimize bilmiyorum tam orada geçen konuşmayı. Supplement falan filan yok hap öyle bişeyler sormuş çocuk 2 saat sonra dedi bana adam:D Bende oraya gittim makinede set gireceğim çocuk dedi ki abi sen kaç senedir çalışıyorsun peki abi dedi 7 sene civarı oluyor benim, çocuğun laf aynen şu abi sende hiçbişey olmamış ama:D Dedim dövecek şimdi çocuğu heralde pöff yaptı döndü öyle. Bunlar daha sinir herifler sana ne yav başkasından. Kendi sıfatına bakar insan bi.

Duşta iç çamaşırını unutanlar var...:D

Salon sahibinin yeni başlayanlara 6-12 tekrarlık programlar yazması doğru değil bence. Sakatlanabilirler...

Son düzenleme:
Ev rahatlığında duştan çıkıp donsuz,şortsuz bi tarafları sallana sallana gezen tipler.Amaçlarını hala çözemedim.

Antreman yaparken oturup seni izleyenler var birde....

yorumlar çok iyi gerçekten :)
bir işi bilen yapar az bilen akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atarmış

- Havadindan gecilmeyen Body'i birakmis sarkmis antrenorler
-Aynadan kendisine bakip kasilan arkakolu sikarak yuruyen comezler

- Havadindan gecilmeyen Body'i birakmis sarkmis antrenorler

buna mest oldum :) bizim salona yeni düştü bi tane :)

hele o elinde telefon olanlara ne demeli. 20kg bench basıyo 30 dk mesajlaşıyo eee salon çok kalabalık vs. olur tabi giren 3 saatte çıkmazsa.

bir de salonda gümbür gümbür müzik çalarken kıytırık kulaklıktan müzik dinlemeye çalışanlar var. ses kısık olur konsantre olmak için dinlersin ama öyle bir ses oluyor ki konuştuğunu duyamıyosun :) adam halen kulaklıkla müzik dinlemeye çalışıyo bi de triplere giriyokafa_

8 yıldır bu spora emek verene '' abi bayaa iyi yapmışsın vücudu 1-2 yıl oluyomu başlayalı'' diyen akıllılar

sen kaç basıyon muhabbeti yapanlara da ayar olmamak elde değil.özellikle yaşımdan dolayı bazılarıyla uğraşmak zorunda kalsamda genelde sorduklarına pişman oluyorlar :)

Back
Yukarı