deathlifter
Üye
okurken deadlift mi diyecektim sonunda yazmışsın zaten. benim de başıma geldi çok. ama senin kadar ağır giremiyordum tabii 130 + bar şeklinde
ya bu koku olayına bende kılım hemde fazlasıyla sımdı bakın arkdaslar tabıkıd ekımseyı yargılamk bana dusmez ama su var gecen gun dedım bır bakınım ucuza tshırt varmı bır cok yerde 10- ye tshırtler var kıs asortlarda ole
yanı bır kısı haftada 4 gun gıtse ve 4 tshırt +4short alsa 80 tl yapıyor kı bence herkes bırıktrıbılır yanı yanlıs dusunebılırım kusura bakmayın ama ben ole dusunuyorum ve haftada bır yııkarsın olur bıter zor oluyorsa
ben her antrenmanda farklı short havlu dus havlusu tshırt falan gıyıyorum ve zaten hafatda 2 kez gıdıyorum spora ama mesela benım antremna esyalarım ayrı oluyor kı ayrıda yıkıyorum sadece su ıle ve beyaz sabunla cunku zaten terden yıpranıyorlar bırde agır deterjan ıle makınede yıkarsam bırde ıcınde kımyasal deterjan kalırsa cılde zrar verırı
ben alıyorum rende beyaz sabunkoyuyorum mıkneye ole yıkıyorum kı mıs gıbıde oluyor
![]()
- Havadindan gecilmeyen Body'i birakmis sarkmis antrenorler
buna mest oldumbizim salona yeni düştü bi tane
hele o elinde telefon olanlara ne demeli. 20kg bench basıyo 30 dk mesajlaşıyo eee salon çok kalabalık vs. olur tabi giren 3 saatte çıkmazsa.
bir de salonda gümbür gümbür müzik çalarken kıytırık kulaklıktan müzik dinlemeye çalışanlar var. ses kısık olur konsantre olmak için dinlersin ama öyle bir ses oluyor ki konuştuğunu duyamıyosunadam halen kulaklıkla müzik dinlemeye çalışıyo bi de triplere giriyokafa_