Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne kadar doğrudur tartışılır elbet ama bu iş için maymun beyni yenildikten sonra böcek hafif kalabilir kendini kaybetmiş dopingin bile hafif kaldığı bb ciler için
ben yiyorum arkadaşlar yolda karınca çekirge salyangoz helikopter böceği arı oluyor gnelde ya canlı canlı yiyorum yada evde yahnisini yapıp yiyorum çok doyurucu ve doping etkisi yapıyor !
iğrenç ama güzel pişirilse yenebilir. böcek olduğu bellı etmıyecek sekılde pısırılse corbanın ıcınde mesala cok saglıklılar etten daha saglıklı yanı
discovery channelde ultimate survivalda adam kac saat yuruyor tırmanıyor yuzuyor bocek haslıyor bocek corbası yapıyor bocek yıyor ve gayet fıt o programı ızledıgımden berı boceklere bakıs acım degıstı yemem ama mecbur kalsam yerdım cunku hayatta kalmak ıcın cok yararlı ve yerherde bulunabılır
Ben küçükken karafatma , karınca vs. böcekler gördüm mü agzıma atarmışım annem dedi Bu arada discovery deki adamı bende izliyodum önceden,agacların kabuklarının altındakı kurtları yiyodu..