sarkma

boksbody

Özel Üye
bişe merak ediyorum
bazı vucutcular incecik bir bele sahipken bırakınca göbekli amcalara dönüyorlar sonra bi bakmışsın tekrar incecik olmuşlar
bu arada genişleyen bel bölgesindeki deri nasıl oluyorda sarkmıyor?

bilmediğim için sordum
sorum neden saçma olsun?
hem saçma olsa bile saçma soru sormuşsun diye aşağılamaya hakkın yok
kötü söz söleyene aittir
laf kavgası yapacak değilim

Spor yaparak bilinçli şekilde zayıflarsan olabilecek sarkma! azalır veya olmaz ama spor yapmadan sadece yemekten kısarak zayıflama tercihi yaparsan sarkma da olur kas kaybı da hatta bayılmalara,ölüme kadar gidebilir.Bir zaman sonra böyleydim böyle olup zayıfladım diyen insanın kaliteli şekilde spor yapıp yapmadığını görerek anlayabilirsin.Yani amaç sadece kilo vermek değil bilinçli şekilde kilo vermek oluyor.

bişe merak ediyorum
bazı vucutcular incecik bir bele sahipken bırakınca göbekli amcalara dönüyorlar sonra bi bakmışsın tekrar incecik olmuşlar
bu arada genişleyen bel bölgesindeki deri nasıl oluyorda sarkmıyor?
haha çok komik sen hayal perest bir gençsin duyduğun herşeye inanıyorsun :D veya düşüncelerin seni yanıltıyor hiç bir vücut geliştirme çalışmayı bırakan biri amcalara dönmez :D

arawn bence o dediğin sensin
iyi araştır demek dönmez ha?
güldürdün beni
genç olduğumu söylemende komik
:)
neyse
o zaman şöle bi fizik biyoloji konuşturayım
ama anlayan konuşsun laf yazmak için forumu meşgul etmeyin
yok komiksin yok saçma yazmışsın vs diye.
gelelim konumuza
deri esnektir
kilo alındığı zaman göbeklenildiği zaman biyolojisi ve fiziği esneyerek genişlemesini sağlar
yoksa midemiz ağzımızdan çıkardı
genişleyip hacim kazanan deri tekrar zayıflasak bile aynı kalacağından mutlaka sarkmalar olacaktır
bana olmaması garip geldiği için sordum belki bi bilen vardır diye
acaba ameliyatla derilerinimi kestiriyorlar ?

neyse yine forumda buldum baz cevapları
Yabancı bir sitedeki deri sarkmasıyla ilgili bir konuyu okurken dikkatimi çekti.

Omega 3 içeren yağ tüketimini arttırmak.
C vitamini tüketimini arttırmak.
Aloe vera içerikli losyon kullanmak.
Su tüketimini arttırmak.

Deri sarkmalarına iyi gelmektedir şeklinde belirtilmişti.

Kendim omega 3 supplementi aldım hap gibi atıyorum. Arada da haftada 1 de somon balığı yemeye özen gösteriyorum.

C vitamini olarak ise en çok askorbik asit bulunan gıdaları inceledim. En iyi c vitamini kaynakları aşağıdakiler.

Kuşburnu 0,450 Maydanoz 0,180 Şalgam yaprağı 0,130 Asma yaprağı 0,120 Yeşil sivri biber 0,100
Kuşburnu tüketimini arttırdım. Gıda olarak ise maydanozu diyetime ekleyeceğim. Günlük c vitamini ihtiyacımız 75 mg mış.

Şimdi bir de aloe veralı sıkılaştırıcı krem araştırıyorum. Aşağıdakileri buldum ama daha iyi incelemedim.

http://www.kozmetikcim.com/Default.aspx?pageID=18&PID=1629
http://www.xtra-gel.net/
http://www.rfarma.com.tr/antibakteriyel/75-aloe-vera-kopuk-losyon.aspx

o zaman şunu sorayım
derisi sarkmış ve vucut geliştirerek sarkmayı giderebilmiş kimse varmı aranızda veya tanıdığınız biri varmı?

neyse asıl cevabı bulamadın :) ben verım cevabı

profesyonellerde bulk donemde ornegın lee prıest oldukcva genısleyen bır bele sahıptır sımdı merak eder herkes ya bu adamların derısı nasıl sarkmıyor dıye

sebeb oldukca basıt anabolık steroıdler ve bazı baska kımyasal ılaclar sayesınde derının yenılenme hızı oldukca artar :)

Back
Yukarı