Satılık 52 Kiloluk Dambıll Set (İstanbul )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan husein
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

husein

Üye
Spor Salonuna başlıcagım için Setimi satmaya karar verdim ist. bagcılarda oturmaktayım ...
Setim:
6*5kg Demir döküm
4*2kg '' ''
4*1kg '' ''
2*2 kg lık kromajlı kısa bar
1*6 kg lık kromajlı uzun bar dan oluşmaktadır...toplam 52 kg dır .

Fiyatı: 120 TL dir.

Mesajımı düzeltemedigim için bu mesajın üstünden ekliyorum .

Eklentiler

• 20092011002.jpg
    20092011002.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 579
Gayet iyi fiyat, kesinlikle düşürme ;) iyi satışlar.

maddi sıkıntın ve yer sıkıntın da yoksa satma bence en azından salona başla bi ay sonra falan tamam ben sevdim burayı düzenli gelirim dersen sat.

istanbul içi 25 lira tutuyomuş özel arabası olmayanlar için kargo mantıklı.

bide taşıma çantası var mı markası ne ürünler de hasar var mı bunları da belirtirsen daha iyi olur

maddi sıkıntın ve yer sıkıntın da yoksa satma bence en azından salona başla bi ay sonra falan tamam ben sevdim burayı düzenli gelirim dersen sat.

istanbul içi 25 lira tutuyomuş özel arabası olmayanlar için kargo mantıklı.

bide taşıma çantası var mı markası ne ürünler de hasar var mı bunları da belirtirsen daha iyi olur

Zaman kazanmak için almıştım
Şöyle diyim... Sınava hazırlanıyorum ve spor benim için herşey ve kazanmam gereken bir sınav var sınavı kazanmak için zaman ve çalışmak lazım ...kısacası zamanımı spor salonlarında bitirmek yerine dambıll aldım ve sınavım iyi geçti artık bolca zamanım olcak spor salonunda sporuma devam edebilcem.

Arkadaşlarımızı bilgilendirmek için güzel soru sormuşsun teşekkür ediyorum sana

Markası Avessa dır taşıma çantası yoktur ve ürünlerde hasar yoktur :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:11 ----------

tel varmı dostum?

Telefon kullanmıyorum .

Spor Salonuna başlıcagım için Setimi satmaya karar verdim ist. bagcılarda oturmaktayım ...
Setim:
6*5kg Demir döküm
4*2kg '' ''
4*1kg '' ''
2*2 kg lık kromajlı kısa bar
1*6 kg lık kromajlı uzun bar dan oluşmaktadır...toplam 52 kg dır .

Fiyatı: 120 TL dir.

Kardeş bende istanbulda oturuyorum telefon numaranı verirsen daha detaylı konuşuruz çağrı atman yeterli ben seni arayabilirm. 05398434314 İsmim Yasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı