Satılık bench press sehpası

semih bey geçmişte yaşıyor ona satış yapabilmek için önce zaman makinesini icat edip sonra geçmişe gidip ilan açmanız lazım
ayrıca semih bey hemen hali hazırda satışta olan ürünlere rağbet göstermez alınması zor ve imkansız bir alışveriş olması önceliğidir

Dediğinizi tam olarak anlamadım zzzxxz...???[DOUBLEPOST=1494930139][/DOUBLEPOST]Bu arada arkadaşlar bench sehpası satıldı.1- 1.5 ay oldu satılalı.Aradabir uğrayıp salonda bakıyoprum salon hocasına soruyorum hocam varmı bir sorun diye.
Kaç kilo koyarsak koyalım çalışıyoruz bir sıkıntısı yok dedi... ( Ümraniye )
POWER RACK isimli ürünümüde bugün yolcu ettim arkadaşlar yine bir spor salonuna... ( Maltepe )

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz tanıdığınız üretim yapmaya devam ediyormu,nasıl irtibata geçebiliriz

Yapiyor ancak 800 den aşağı tutmaz isterseniz vereyim

Dostum forumda alis satis bölümünü bombardımana tutuyorsun yazmadan önce mesaj kac sene once yazılmış, yazan kisi en son foruma ne zaman girmis onlari da incelemeni oneririm. Bazen bakıyorum 2008 2009 daki ilanlara satilik mi diyorsun o mesaji yazan adamlar belki ölmüş bile olabilir

Dostum forumda alis satis bölümünü bombardımana tutuyorsun yazmadan önce mesaj kac sene once yazılmış, yazan kisi en son foruma ne zaman girmis onlari da incelemeni oneririm. Bazen bakıyorum 2008 2009 daki ilanlara satilik mi diyorsun o mesaji yazan adamlar belki ölmüş bile olabilir
Hocam ev için küçük ve kullanışlı eşyalar öne çıkıyor ben ve çoğu yerde karşılaştığım insanların tam olarak istediği şey https://www.amazon.de/SLIM-Kniebeug...id=1495003692&sr=1-6&keywords=ağırlık+rafları şöyle birşey bunu imal edip fiyatı da biraz uygun tutarsanız baya satılacağını düşünüyorum.Hatta ben de alıp youtube kanalımda reklamını yaparım.[DOUBLEPOST=1495004611][/DOUBLEPOST]

Yapabileceksen mesaj at 1-2 gün içerisinde linkteki adresten siparişi vereceğim.

Son düzenleme:
Hocam ev için küçük ve kullanışlı eşyalar öne çıkıyor ben ve çoğu yerde karşılaştığım insanların tam olarak istediği şey https://www.amazon.de/SLIM-Kniebeugenständer-Langhantelstange-Verstellbar-90001012/dp/B005O8I8M0/ref=sr_1_6?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=sports&ie=UTF8&qid=1495003692&sr=1-6&keywords=ağırlık+rafları şöyle birşey bunu imal edip fiyatı da biraz uygun tutarsanız baya satılacağını düşünüyorum.Hatta ben de alıp youtube kanalımda reklamını yaparım.[DOUBLEPOST=1495004611][/DOUBLEPOST]
Yapabileceksen mesaj at 1-2 gün içerisinde linkteki adresten siparişi vereceğim.

Kardesim ben yapmiyorum. Yapan birinden aldim ozel mesajla yazayim sana

400 TL sizin dediğiniz ürünün fiyatı...
Bu adamlar bir üretimde en az 100 takım yapıyorlar.
Adet yüksek olunca üretimde doğal olarak maliyetler düşüyor hocam.
1 adet olunca 800 TL ye yapılır.

400 TL sizin dediğiniz ürünün fiyatı...
Bu adamlar bir üretimde en az 100 takım yapıyorlar.
Adet yüksek olunca üretimde doğal olarak maliyetler düşüyor hocam.
1 adet olunca 800 TL ye yapılır.
Böyle bir ürüne çoğu kişinin ihtiyacı var bence.Çok satilacagindan eminim sizden aldıktan sonra hoşuma giderse youtube kanalimda reklam da yaparım. 2 parça demire 800 tl çok değil mi ?

Sayın Simeonpan Haklısın dışarıdan bakınca iki parça demir gibi görünüyor ama oradaki deliklerin işçilikleri var bu işin boyası var kaynağı var...

ilan kilitlenmemiş diye yazıyorum birkaç kişiye ulaştım eskilerden denk geliyor bazen[DOUBLEPOST=1495816684][/DOUBLEPOST]
Kardesim ben yapmiyorum. Yapan birinden aldim ozel mesajla yazayim sana

özelden ulaş kardeşim

Ürünün fotoları

Eklentiler

• foto-1.jpg
    foto-1.jpg
    153,9 KB · Görüntüleme: 474
  • foto-2.jpg
    foto-2.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 454
  • foto-3.jpg
    foto-3.jpg