• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Savaş

selamlar savaş arkadaşım

tşk ederim saydam kardeş. Edisonun hikayesini bilen varmı:) veya ilk uçağı icad edeni:) sanırım bu kadar yeter anlayan anlar anlamayan anlamak istemez çünkü istediğne inanmaz:) her bi düşünce fikir bir harekettir, yeterki o düşünceyi fikiri beslemek ve ona inanmak.
fena değil bence vucudun ama biceps ve triceps lerini daha iyi yapabilirsin eksik biraz.. ve KARACİĞERİNİ DİNLENDİRMENİ tavsiye ederim... :) SAYGILAR...

ya hakkaten burda tebrik edenlere soruyorum bu vücudun 1 2 senede yapılabileceğine inanıyormusunuz bu 1

2.si uzun yıllar yarısı boks yarısı body salanu olan biyerde idman yapmış biri olarak boks un asla böyle bi altyapı böyle bi kol la yürtümeyeceğini bunun ancak rocky serisinde mümkün olduğunu da söylememe gerek varmı, kolları böyler olan biri bu biceps le asla tam bi yumruk atamaz , açamaz kolu olması gereken refleks le

ben şunu söylemek istiyorum BENCE Ya bu resmler başkasına ait yada 1,5 sene yazısı ve kür bilgisi yalan !!

iyi hoş vücut yapmışsın kardeş eline sağlık ama steroidlerin ve onlarla birlikte kullanılan ilaçların yan etkilerini biliyorsundur umarım. belki biraz sert bi eleştri olcak ama bence steroid kullanarak kasları şişirmek, kadınların memelerini silikonla şişirmesi gibi bişey. biraz bilgisi olan insanlar bi bakışta bu vücudun steroidle yapıldığını anlar ki omuzlarında da sivilce izleri var. bence hiçbişey insan sağlığından daha önemli değildir. defineymiş, bulkmuş, 120 kiloymuş... bence en önemlisi sağlıklı olmak.

ya hakkaten burda tebrik edenlere soruyorum bu vücudun 1 2 senede yapılabileceğine inanıyormusunuz bu 1

2.si uzun yıllar yarısı boks yarısı body salanu olan biyerde idman yapmış biri olarak boks un asla böyle bi altyapı böyle bi kol la yürtümeyeceğini bunun ancak rocky serisinde mümkün olduğunu da söylememe gerek varmı, kolları böyler olan biri bu biceps le asla tam bi yumruk atamaz , açamaz kolu olması gereken refleks le

ben şunu söylemek istiyorum BENCE Ya bu resmler başkasına ait yada 1,5 sene yazısı ve kür bilgisi yalan !!
Her ne kadar 1.mesajda "1 1/2 senedir BB yapıyorum" denmiş olsa da, bence bu kadar ağır eleştri yapmadan önce vg ye başlamadan önceki vücudu da bir görmek gerekir.

Ancak yine de söylediklerinize katılmamak elde değil. Bazen forumda resimlerin altına öyle açıklamalar yazılıyor ki, içimden "ya ben insan değilim ya bu resim koyanlar insan değil" diyorum. Söylenen sürelerde, söylenen şekilde o hale gelebilmek hiç olası gelmiyor.

Ben de bu, kolları kaslı olanlar boks yapamaz mantığını anlayamıyorum. Türkiye'deki boksörlere bakarak mı söyleniyor bu? Genelde tüy sikletlere falan bakılıyor galiba.

Halbuki Avrupa, Amerika ve Rusya'daki boksörlere bakarsanız (özellikle de BAŞARILI olanlara), adamlarının kollarının gayet de kaslı olduğunu görürsünüz...

Bu tarz şeyler efsanedir arkadaşlar. Sanki body'cilerin kollarını kıskanan insanlar tarafından üretilmiş efsaneler gibi duruyor. :)

Steroid kullanıp Greg Valentino gibi doğal olmayan bir şekilde şişmezseniz, body yaparken "esnetme" olayını ihmal etmezseniz boks gibi bir sporda dezavantajın aksine avantajınız olur bu sporu yaparak. Yumruklarınız daha güçlü olur. t-nation ve bodybuilding.com gibi önemli sitelerde bu konu ile ilgili pek çok makale mevcut.

kardeşim vücudunuza yazık bea 2 kür yaptım şimdie kadar, t-enantat, deca, primo uğraşmayın böyle şeylere doğal yollardan olmuyorsa fazla zorlamaya gerek yok bence ama vücut senin vücudun karışamam

arkadasim harik a bi vucut tek kelimeyle biceps triceps ince ve kasli bi bel six pack ne arasan var helal olsun ..

cok guzel vucut.karın kasların mukemmel koyduğum ilk resimlerin sonunda kol kasların biraz küçük duruo ama harika cucut

Back
Yukarı