Öncelikle ben direk seni hedef alarak konuşmadım. Yapılan bu tür şeyleri daha öncede gördüm. Yani sırf sana mahsus değil bu olay.
Ama madem o konuyu tekrar gündeme getirmişsin seninle bu sefer ben tartışırdım ama malesef bunu yapamayacağım. Özellikle şurada yazdığın bu yazıya bir şeyler karalamak isterdim. En azından o kilitli konudan bir takım cümlelerini buray yapıştırıp üzerlerinde yorum yapacaktım fakat bunu şu üç sebepten dolayı yapmayacağım.
1) Despo'nun yazdıgı uyarı mesajına ilaveten yazdığım o yazı da bozulup kilitlenirse bu sefer ben Despo ya karşı ayıp etmiş olurum. Bu Despo olmayabilir de panzehir'de olabilir. Yada başka bir arkadaş da olabilir.
Yani kimin yazdıgı yazıyı bozuyorsam tartışma çıkarmaya mahal verecek bir şeyler karalıyorsam o kişiye karşı ayıp etmiş olurum. Kaldı ki, o kişi uyarı mahiyetinde bir yazı yazdıysa o kişiyi bu forumu kilitlemediğine pişman etmemek gerekli. O yüzden buraya ben bir daha yazı yazmayacağım.
2) Orada olan olay beni fazla ilgilendirmiyor. Ve o haklıdır sen haksızsın gibi bir yorum yapmıyorum. Ben sadece gözlemlediklerimi yazdım buraya.
Genel konuşuyorum. Sen yazdığım şeyleri üzerine alınmışsın fakat ben orada geneli kast ettim. Ve bu konuda seninle tartışmak istemiyorum.
3) Kilitlenmiş ve kapanmış bir konuyu tekrar alevlendirmiş olmak istemem.
Ve tartışmacı bir üye olarak fişlenmeyi hiç istemem
O yüzden yazdığın yazıya yorum yapmıyorum.
Bu topic'i de biz kilitlemeyelim.
Başarılar.