SCHWARZXXL Antrenman

boksbody, haklısın. Aslında atladığım konular olmuş, sonradan farkettim. Beslenme ve dinlenme eksikliği, elektrolit kaybı gibi konular da var. Bir de kreatin kullanımının da riski arttırdığını okumuştum daha önce.
Hocam merhaba belimle ilgili bi problem yaşıyorumda off topic olucak ama şu konu hakında fikirlerini paylaşır mısın ?Forumdan ve çevremden bilgisne güvendiğim insanların fikirlerine ihityacım var.https://www.bodyforumtr.com/threads/mr-sonucu.131947/ .Teşekkürler

Motivasyon ve disiplin üzerine kısa bir video çektim. Selamlar.

Selamlar,
Pektoralis Majör Tendon Rüptürü ile ilgili hazırladığım 2. videoyu paylaşıyorum. Bu videoda tedavi yöntemlerinden bahsettim kabaca.
Sağlıklı antrenmanlar.

"Nasıl Disiplin Kazanırız" konulu videom yayında. Eleştirilerinizi ve yorumlarınızı duymak isterim. Selamlar.

Protein ihtiyacınızı daha lezzetli bir şekilde karşılayacağınız düşündüğüm 3 farklı yemek tarifi videosu yükledim. Afiyet olsun;

Arkadaşlar SCHWARZXXL ı youtube ve instagramdan takip ederek tecrübelerinden mutlaka faydalanmanızı tavsiye ederim..
Emeğine sağlık SCHWARZXXL hocam..

Bu arada daha önceden yayınladığım "Nasıl Disiplin Kazanırız?" konulu videomun 2. bölümünü de izleyebilirsiniz.
Eleştiri ve yorumlarınızı duymak isterim yine.
İyi seyirler.

Bu arada daha önceden yayınladığım "Nasıl Disiplin Kazanırız?" konulu videomun 2. bölümünü de izleyebilirsiniz.
Eleştiri ve yorumlarınızı duymak isterim yine.
İyi seyirler.

Hocam motivasyon ve disiplin hakkında dediklerinizin çoğuna katılıyorum,bence her ikiside olmalı şöyle ki :
Disiplin düzenli salona gitmek,diyeti devam ettirmek gibi düzeni sağlıyorken,motivasyon egzersizde zorlandığımız son tekrarları başarıyla yapmamızı sağlıyor,burada motivasyon kaynağı müzikte olabilir başka bir şeyde.

Kabloda arka omuz çalışması için kısa bir ipucu videosu yayınladım.
Selamlar.

Hocam motivasyon ve disiplin hakkında dediklerinizin çoğuna katılıyorum,bence her ikiside olmalı şöyle ki :
Disiplin düzenli salona gitmek,diyeti devam ettirmek gibi düzeni sağlıyorken,motivasyon egzersizde zorlandığımız son tekrarları başarıyla yapmamızı sağlıyor,burada motivasyon kaynağı müzikte olabilir başka bir şeyde.
Yorum için teşekkürler. Haklısın tabi ama önceliğin uzun vadede devamlılık olduğunu da unutmamak gerek.

Dün sabah güneş doğmadan çıktığım koşunun sıcağıyla çektiğim çok kısa bir video.

Daha yüksek ağırlıklarla çalışmakla ilgili kısa bir ipucu videosu.

Selamlar.

Geçen gün yağmurda yaptığım koşunun üstüne...

Burak'la(@sultanmehmed) birlikte Cable Fly egzersizi için kısa bir ipucu videosu çektik. İyi seyirler.

Karın kasları için küçük bir tüyo. Selamlar.

Deadlift sonrası en sıkıcı kısım; ağırlıkları boşaltmak.

Paranızın hakkını verdiğini düşündüğüm 4 destek ürünü grubu hakkında kısa bir video çektim. Fikirlerinizi duymak isterim. Selamlar.

Özellikle diyet dönemlerinde karşınıza çıkacak çok sinsi bir düşman hakkında;

Back
Yukarı