Sci-Mx BCAA Intra Hardcore 480 Gr

Bu ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 12 63,2%
  • Orta Karar

Votes: 2 10,5%
  • Başarısız

Votes: 5 26,3%

• Total voters
    19
sci_mx_bcaa_intra_hardcore_480_gr_8872.png
Sci-Mx BCAA Intra Hardcore Nedir?
Sci-Mx BCAA Intra Hardcore BCAA yoğunluklu, toz halindeki bir amino asit ürünüdür.
Yüksek miktardaki BCAA içeriğiyle dikkat çeken Sci-Mx BCAA Intra Hardcore ürününün, 1 servisinde 3,6g Glutamin bulunuyor.

Sci-Mx BCAA Intra Hardcore ve göze çarpan özellikleri:
- Tek serviste 9000 mg BCAA
- 2:1:1 BCAA oranına sahip olması
- Glycodrive-GH patentli Glutamin bulundurması

https://www.supplementler.com/urun/...xt_link&utm_content=SciMx_BCAA_Intra_Hardcore

Bu ürün hakkında karşılaştırma yapılmasını tica edicem gluten ve bcaa oranı en fazla olan ürün ve toz halde ama ilgi neden yok? En çok tercih erilen Bcaa larla karşılaştırılabilirmisin doğru yorumlar. Lütfen gerçek dışı kimsyi yanıltmalaylım

Uzun araştırmalarım olarak ve kendi izlenimlerim olarakta bcaa lar Arasında en iyisi bence, fakat neden herkes olimp optimim ultimate gibi markalar öneriyor hep anlamadım açıkcası.

Uzun araştırmalarım olarak ve kendi izlenimlerim olarakta bcaa lar Arasında en iyisi bence, fakat neden herkes olimp optimim ultimate gibi markalar öneriyor hep anlamadım açıkcası.
Marka henüz yeterince popüler değil. Ondan insanlar bilinen, güvenilir markalara yöneliyorlar ancak bu tip keşifler yapıldıkça Sci-Mx de sık tercih edilen markalar arasında kesinlikle yerini alacaktır.

Marka henüz yeterince popüler değil. Ondan insanlar bilinen, güvenilir markalara yöneliyorlar ancak bu tip keşifler yapıldıkça Sci-Mx de sık tercih edilen markalar arasında kesinlikle yerini alacaktır.

Fiyat performans olarak belki bazı kişilere göre iyi olmayabilir (bir ölçek fiyatı 4.30 lira gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam) fakat içerik fiyata göre yani diğer supp. Göre çok daha iyi bence.

İçerik gayet iyi duruyor.

içerik ve hammadde kalitesinden anlayan birileri yardımcı olabilir mi acaba? kullanmak istiyorum fakat hammadde kalitesine çok güvenemedim. ayrıca içindeki tatlandırıcıları bilenler varsa yardım lütfen

Bu ürün hakkında karşılaştırma yapılmasını tica edicem gluten ve bcaa oranı en fazla olan ürün ve toz halde ama ilgi neden yok? En çok tercih erilen Bcaa larla karşılaştırılabilirmisin doğru yorumlar. Lütfen gerçek dışı kimsyi yanıltmalaylım

Merhaba Sayın "Aslııııııımm56"
Öncelikle SCI-MX markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. SCI-MX BCAA Intra Hardcore isimli ürünümüzün her porsiyonunda 9 gram bcaa ve 3.6 gram glutamin bulunmaktadır. Ayrıca markamızın bu ürünü yoğun ilgi görmektedir, yüksek adetlerde ithal edilmesine rağmen talep sebebiyle stok problemi yaşanabilmektedir... Galatasaray Spor Kulübünün doktor ve antrenörlerinden oluşan uzman ekibinin özel tercih ettiği bir marka olan SCI-MX, içinde bulunduğumuz sene ve önümüzdeki sene olmak üzere Galatasaray'ın resmi ürün sponsorudur. Takım yetkililerinden ürünlerle ilgili gelen geri dönüşler de oldukça olumludur.

içerik ve hammadde kalitesinden anlayan birileri yardımcı olabilir mi acaba? kullanmak istiyorum fakat hammadde kalitesine çok güvenemedim. ayrıca içindeki tatlandırıcıları bilenler varsa yardım lütfen

Merhaba Sayın "Dracarys17"
SCI-MX markası bir İngiliz markasıdır. İngiltere gıda ve gıda takviyeleri konusunda dünyanın en sıkı denetimlere tabi ülkelerinden biridir. Bununla birlikte SCI-MX markası daima en yüksek kaliteyi hedeflemektedir. İçeriğindeki tatlandırıcı, en güvenilir tatlandırıcı olan sukraloz, renklendirici ise havuçtan imal edilen beta-karoten'den oluşmaktadır. Ayrıca bu tatlandırıcı ve renklendirici içeriğinin miktar ve oranları, ürünler ülkemize girerken tekrardan teste tabi tutulmaktadır. Kısacası içeriğinden, kalitesinden ve güvenilirliğinden emin olabilirsiniz. Galatasaray Spor Kulübünün, futbol A takımı dahil SCI-MX ürünlerini tercih etmesini de marka kalitesinin güvencesidir.

İlginiz için teşekkür eder, spor hayatınızda başarılar dileriz.

SCI-MX Türkiye

Arkadaşlar 40 gündür yapıyorum bu vücut geliştirmeyi 7 kilo verdim ve kardiyo çok nadir sadece vücut geliştirme yapıyorum BCAA siparişi vericem ama hızlı hacim kazanmama yardım edicek bir BCAA varmı bildiğiniz fiyatları önemli değil ingilteredeyim burada biraz daha ucuza geliyor şimdiden teşekkür ederim:))

Arkadaşlar 40 gündür yapıyorum bu vücut geliştirmeyi 7 kilo verdim ve kardiyo çok nadir sadece vücut geliştirme yapıyorum BCAA siparişi vericem ama hızlı hacim kazanmama yardım edicek bir BCAA varmı bildiğiniz fiyatları önemli değil ingilteredeyim burada biraz daha ucuza geliyor şimdiden teşekkür ederim:))
Malesef bcaa hacim kazandirmaz dostum. Dolayli yollardan etki edebilir ancak bcaa kullaniyorsun diye hacim kazanamazsin. Antrenman performansini arttirabilecek urunlere bakabilirsin. Ayrica 40 gunde 7 kilo pek saglikli degil diye dusunuyorum. Biraz kalorilerini arttirsan daha iyi olur gibi. Yine de vucudunu bilmedigim icin bir sey diyemem

Malesef bcaa hacim kazandirmaz dostum. Dolayli yollardan etki edebilir ancak bcaa kullaniyorsun diye hacim kazanamazsin. Antrenman performansini arttirabilecek urunlere bakabilirsin. Ayrica 40 gunde 7 kilo pek saglikli degil diye dusunuyorum. Biraz kalorilerini arttirsan daha iyi olur gibi. Yine de vucudunu bilmedigim icin bir sey diyemem
Yani hacim derken protein sentezinin
[DOUBLEPOST=1513980827][/DOUBLEPOST]
Öncelikle 7 kilo biraz hızlı verdim ama benim vücudum hızlı kilo alabilen ve hızlı verebilen bir vücut yani genetik diyebiliriz kemiklerimde iri diyebilirim ve hacim arttıracak derken yanlış ifade ettim kendimi demek istediğim protein sentezi açısından hangisi daha faydalı olur lösin amino asidinin bol olduğu mesela ve kas kaybını önleyecek hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler yarın sabah supplement shop a gidicem henüz karar veremedim

Son düzenleme:
[DOUBLEPOST=1513980827][/DOUBLEPOST]
Öncelikle 7 kilo biraz hızlı verdim ama benim vücudum hızlı kilo alabilen ve hızlı verebilen bir vücut yani genetik diyebiliriz kemiklerimde iri diyebilirim ve hacim arttıracak derken yanlış ifade ettim kendimi demek istediğim protein sentezi açısından hangisi daha faydalı olur lösin amino asidinin bol olduğu mesela ve kas kaybını önleyecek hızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler yarın sabah supplement shop a gidicem henüz karar veremedim
Dostum bu markanin urununu tercih edebilirsin diye dusunuyorum. Bcaa+glutamin orani gayet yuksek seviyede. Yurtdisinda satilan baska urunlerde olabilir tabi bilmedigim.

Galatasaray'ın da sponsoru olan firmanın ürünü :) Bütün ürünlerini gerçekten çok beğendim bu üründen de memnun kalmıştım. Portakal aromalısının tadı da oldukça güzel.

Merhabalar, ürünün iki aroması da gerçekten orjinal tatlardır. Fiyatı servis sayısına göre fazla olabilir ama her servisinde 9 gram bcaa vardır gerçekten kaliteli bi üründür. Aynı zamanda Galatasaray'ın da sponsorudur :) İyi antrenmanlar ;)

Back
Yukarı