Sci-Mx Creatine Monohydrate 500 Gr

Bu ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 4 80,0%
  • Orta karar

Votes: 0 0,0%
  • Başarısız

Votes: 1 20,0%

• Total voters
    5
sci_mx_creatine_monohydrate_500_gr_8869.png
Sci-Mx Creatine Monohydrate 500 Gr nedir?

Sci-Mx Creatine Monohydrate mikronize edilmiş toz formda bulunan bir kreatin takviyesidir. Saf kreatin monohidrat bulundurmaktadır.
Kreatin fosfat olarak fosfajen sistemine katılıp ATP üretimine katkıda bulunan kreatin, performansı ve gücü arttırmada etkili bir amino asittir.

Sci-Mx Creatine Monohydrate ve göze çarpan özellikleri:
- İçerisindeki kreatin monohidratın mikronize edilmiş olması
- %100 saflıkta olması
- 100 servis bulundurması

https://www.supplementler.com/urun/...utm_content=SciMx_Creatine_Monohydrate_500_Gr

Sayın supplementler.com ölçek bilgisini nasıl değerlendireceğiz? Bir çay kaşığı yazıyor ama ben bir çay kaşığına çorba kaşığı bile doldururum.

Bide buradaki çay kaşıkları ile amerika ve ingiltere'dekiler farklı, onların ki resmen tatlı kaşığı boyutunda :)

Sayın supplementler.com ölçek bilgisini nasıl değerlendireceğiz? Bir çay kaşığı yazıyor ama ben bir çay kaşığına çorba kaşığı bile doldururum.
Selam,
Az ve tepeleme arası bir boyutta koyman yeterli. O noktada ufak gram sapmaları sorun olmayacaktır.

Ben bir piskopatım da ne kadar içtiğimi bilmezsem kafayı yerim :D Bende İlaç ölçeği var 5gram kreatin toz kaç ml'ye denk gelir ona koyup ölçeyim?

Ben bir piskopatım da ne kadar içtiğimi bilmezsem kafayı yerim :D Bende İlaç ölçeği var 5gram kreatin toz kaç ml'ye denk gelir ona koyup ölçeyim?
Tekrar Selam,
Evet, bu senin gibi ölçeğe takıntılı biri için güzel bir çözüm olur kesinlikle.

5 ml 5 gram ise İnkoSpor whey içinden çıkan ölçek 25ml'lik ve 2 ölçeği yani 50 ml'si 30 gram yapıyor sitenizde yazıyor?
Supplementler.com'da satışı yapılan ürünlerin ölçek ve kullanım miktarı gibi bilgileri üretici firmalar tarafından sağlanan bilgilerdir. Bu nedenle ürün açıklamasında bu verilere yer veriliyor. Fakat temas ettiğiniz noktada haklı olabilirsiniz. Bununla ilgili olarak üretici firma ile iletişime geçildi. Gelecek bilgiyi buradan da sizinle paylaşıyor olacağız.

Supplementler.com'da satışı yapılan ürünlerin ölçek ve kullanım miktarı gibi bilgileri üretici firmalar tarafından sağlanan bilgilerdir. Bu nedenle ürün açıklamasında bu verilere yer veriliyor. Fakat temas ettiğiniz noktada haklı olabilirsiniz. Bununla ilgili olarak üretici firma ile iletişime geçildi. Gelecek bilgiyi buradan da sizinle paylaşıyor olacağız.
Lütfen buraya cevap bekliyorum. Sizden aldığım ilk inkospor kutuda bana 3 ölçek 1 servis demiştiniz, ben öyle boşu boşuna kullandım size söyledim özür dileriz filan dediniz. Bari bu kutum heba olmasın. Doğru bir ölçek bilgisi bekliyorum

İdman sonrası yüksek glisemik indeksli karbonhidrat ile birlikte 5 gr alıyorum.Yemekten önce-sonra zaman ayarlaması nasıl olmalı ? Gün içinde 3 litre su içiyorum kreatini kullandıktan sonraki zaman diliminde fazla su tüketmeme gerek varmı gün içine yaymak yeterlimi ? Cevap için şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 45477
Sci-Mx Creatine Monohydrate Nedir?
Sci-Mx Creatine Monohydrate toz formda olan ve kreatin monohidrat içeren bir kreatin ürünüdür.
ATP üretiminde önemli rol oynayan Kreatin Monohidrat, sporcuların antrenman performansını olumlu yönde etkileyebilmektedir.

Sci-Mx Creatine Monohydrate'nin dikkat çeken özellikleri:
- Mikronize edilmiş saf kreatin monohidrat
- 100 servis

https://www.supplementler.com/urun/sci-mx-creatine-monohydrate-500-gr-6473

İdman sonrası yüksek glisemik indeksli karbonhidrat ile birlikte 5 gr alıyorum.Yemekten önce-sonra zaman ayarlaması nasıl olmalı ? Gün içinde 3 litre su içiyorum kreatini kullandıktan sonraki zaman diliminde fazla su tüketmeme gerek varmı gün içine yaymak yeterlimi ? Cevap için şimdiden teşekkürler
Ney ile içiyorsun bcaayı? Ben boş su ile içiyorum

Ya arkadaşlar Ben 1.5 yıldır spor yapıyorum ama tek sorunum yağ oranım etrafımdan birisi pirinç lapasını önerdi günde 6 öğün ye dedi şimdi tek merak ettigim bu pirinc lapası yağ oranımı arttırmaz dimi ben yağ oranımı düşürmek istiyorum yağ oranım yüzde 15 kilom 82 boyum 180 karın bölgesindeki yağlara kafayı taktım sadece lütfen acil yardım

Bulabilsem üzüm suyu ile içicem ama bulamıyorum malesef,şuan %100 olmayan herhangi biriyle içiyorum şeker oranları genelde aynıdır herhalde idman sonrası aldığım için zararı yok diye düşünüyorum
Anladım kreatin yazcaktım pardon. Peki meyvesuyunda ki şeker oranı? Hangisiyle içiyorsun

Eki Görüntüle 45477
Sci-Mx Creatine Monohydrate Nedir?
Sci-Mx Creatine Monohydrate toz formda olan ve kreatin monohidrat içeren bir kreatin ürünüdür.
ATP üretiminde önemli rol oynayan Kreatin Monohidrat, sporcuların antrenman performansını olumlu yönde etkileyebilmektedir.

Sci-Mx Creatine Monohydrate'nin dikkat çeken özellikleri:
- Mikronize edilmiş saf kreatin monohidrat
- 100 servis

https://www.supplementler.com/urun/sci-mx-creatine-monohydrate-500-gr-6473
Bunun kullanımı nasıl spordan öncemi spordan sonramı

Back
Yukarı