Sci-Mx Ultra Whey Protein 2280 Gr

Bu ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 4 57,1%
  • Orta karar

Votes: 2 28,6%
  • Başarısız

Votes: 1 14,3%

• Total voters
    7
sci_mx_ultra_whey_protein_2280_gr_10672.jpeg
Sci-Mx Ultra Whey Protein nedir?

Sci-Mx Ultra Whey Protein, içerisinde üç farklı whey protein kaynağı bulunduran bir kompleks whey protein takviyesidir. Mikro filtrasyon teknolojisi kullanılarak üretilen Sci-Mx Ultra Whey Protein, içerisinde; whey protein konsantresi, whey proteini izolesi ve hidrolize whey proteini bulundurmaktadır.

Hızlı emilim sayesinde sporcunun protein ihtiyacını hızlıca gidermesi hedeflenerek üretilen bir üründür. Mikro filtrasyon teknolojisi ise içerisindeki proteinin doğallığını koruması için kullanılan bir yöntemdir.

Sci-Mx Ultra Whey Protein ve göze çarpan özellikleri:
- Tek servisinde yaklaşık 35 gram protein bulundurması
- Tek servisinde yaklaşık 6 gram BCAA bulundurması
- Tek servisinde yaklaşık 4,5 gram glutamin bulundurması

https://www.supplementler.com/urun/...&utm_content=SciMx_Ultra_Whey_Protein_2280_Gr

tüm ürünleri denemiştim, bu ürünü ilk kez gördüğümden son scitec kutumu bitirip buna şans verdim. gayet güzel ürün, tadı da hoşuma gitti. weider alacaktım, biraz daha ucuzmuş hem iyi oldu

tüm ürünleri denemiştim, bu ürünü ilk kez gördüğümden son scitec kutumu bitirip buna şans verdim. gayet güzel ürün, tadı da hoşuma gitti. weider alacaktım, biraz daha ucuzmuş hem iyi oldu
ben de bi sonraki tozum için bunu denemeyi düşünüyorum

Merhaba!
Olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz. SCI-MX ürünleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları BodyforumTR üzerinden tarafımıza da sorabilirsiniz.

Yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

SCI-MX Türkiye

İNGİLİZ ÜRETİM MÜKEMMEL Bİ ÜRÜN KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM GÜN İCİNDE 2 SERVİS KULLANIYORUM PROTEİNİ OLSUN BCAA GLUTAMİN DEGERLERİ OLSUN GÜZEL VE DESTEKLEYİCİ BİR WHEY

İNGİLİZ ÜRETİM MÜKEMMEL Bİ ÜRÜN KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM GÜN İCİNDE 2 SERVİS KULLANIYORUM PROTEİNİ OLSUN BCAA GLUTAMİN DEGERLERİ OLSUN GÜZEL VE DESTEKLEYİCİ BİR WHEY
Merhaba
Olumlu yorumlarınız için teşekkür ederi iyi sporlar dileriz

Genel anlamda etrafımdan iyi geri dönüşü olan bir ürün çeşitli protein tozlarını değiştirerek denemeyi seven biri olduğumdan gelecekte deneme listeme eklediğim protein tozlarından biri :)

Back
Yukarı