Sci-Mx Xplode RippedCore Pre-Workout 450 Gr

Bu ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 5 83,3%
  • Orta Karar

Votes: 0 0,0%
  • Başarısız

Votes: 1 16,7%

• Total voters
    6
sci_mx_xplode_rippedcore_pre_workout_450_gr_9377.jpeg
Sci-Mx X-plode RippedCore Pre-Workout Nedir?
Sci-Mx X-plode RippedCore, içerisinde yağ yakımına yardımcı termojenikler, amino asitler, vitaminler ve mineraller bulunduran bir pre-workout (antrenman öncesi) takviyesidir. Spor yapan kişiler antrenmandan önce, antrenmanı daha verimli hale getirmek için pre-workout ürünleri yaygın olarak kullanmaktadırlar.

İçerisinde bulunan bitkisel içeriklerden bazıları olanyeşil kahve çekirdeği, guarana ve ginseng antrenmanı çok daha verimli hale getirmeye yardımcı olmaktadır. Amino asit ve vitaminler açısından zengin olan Sci-Mx X-plode RippedCore, günlük amino asit ve vitamin ihtiyacına da destek olmaktadır.

Sci-Mx X-plode RippedCore Pre-Workout ve göze çarpan özellikleri:
- Bitkisel kaynaklar açısından zengin bir içeriğe sahip olması
- BCAA ve Arjinin içeriği sayesinde pump etkisini arttırmaya yardımcı olması
- B6 ve B12 vitamini ile kaslardaki yorgunluk hissini azaltmaya yardımcı olması
- Hem vegan hem de vejeteryan kullanımına uygun bir içeriğe sahip olması

https://www.supplementler.com/urun/...text_link&utm_content=SciMx_Xplode_Rippedcore

ürünü kullandım, işten sonra spora gidememe durumum epey ortadan kalktı. tavsiye ediyorum
Merhaba!
Olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz. SCI-MX ürünleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları BodyforumTR üzerinden tarafımıza da sorabilirsiniz.

Yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

SCI-MX Türkiye

Tekrar sipariş verdim.Kış aylarındaki isteksizlik ve bitkinliğin önüne geçip antrenmana girmeden modumu ve motivasyonumu direk yükseltiyorZaten antrenmanda da enerjimdeki yükselişten daha iyi pump sağlıyorum.

İçerik olarak oldukça temiz ve net bir pre work out . Rahatsız etmeden uzun vaadeli dayanıklılık ve iyi denecek oranda pump sağlıyor. Temiz bir ürün.

Tekrar sipariş verdim.Kış aylarındaki isteksizlik ve bitkinliğin önüne geçip antrenmana girmeden modumu ve motivasyonumu direk yükseltiyorZaten antrenmanda da enerjimdeki yükselişten daha iyi pump sağlıyorum.
İçerik olarak oldukça temiz ve net bir pre work out . Rahatsız etmeden uzun vaadeli dayanıklılık ve iyi denecek oranda pump sağlıyor. Temiz bir ürün.
Merhaba, öncelikle olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz. Bahsettiğiniz gibi Xplode Rippedcore ürünümüzün en büyük özelliği tamamen güvenilir ve yasaklı madde içermeyen içeriğidir. Zaten bu sayede Galatasaray'ın sponsoru olma özelliğini taşıyor diyebiliriz. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübünün en çok kullandığı ürünlerin başında gelmektedir. Kulüp yetkilileriyle konuştuğumuzda da bu üründen yüksek verim aldıklarını tarafımıza iletmişlerdir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Back
Yukarı