Scitec Amino 5600

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    33
İcindeki degerler iyi mi? Kampanyayi yakalarsam bende almayi dusunuyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben baslamissindir diye dusunmustum :/ onceki yorumlara baktim da kullananlar memnun. Bcaa'nin da orani tavsiye edilen 2:1:1 oranindaymis. 2si birden iyi olacak.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kampanyada diye aldık bakalım deneyelim görelim.Kullanan arkadaşlar varsa porsiyon olarak nasıl kullandıklarını acaba yazabilirlermi?

arkadaşlar almış olduğum sicitec 5600 500 tablet bugun elime geldi fakat son kullanma tarihi 2015/5 .Acaba son kullanma tarihi yakın ürünle 2016/x bir aya ait ürün arasında fark varmıdır? Ona göre geri iade etmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar almış olduğum sicitec 5600 500 tablet bugun elime geldi fakat son kullanma tarihi 2015/5 .Acaba son kullanma tarihi yakın ürünle 2016/x bir aya ait ürün arasında fark varmıdır? Ona göre geri iade etmeyi düşünüyorum.
kardeş bende de var aynı üründen kampanyayı tarıhten dolayı yapmışlar zaten. sıkıntı yok benım için ama 6 ay daha kullanılabilir diyor coğu hoca uygun şartlarda sakladıgın sürece

"Amino Asit" kullaniyimmi diye soran arkadaslara (weider amino 2200, ultimate 3001, 2700 vs)

1) "Amino Asit" diye aldigınız bu urunlerin cogu (icinde üçkagıt için taurin glycine, alanine, kolajen, beef, liver, creatine yoksa) tabletlenmis whey proteindir.

2) 325 tablet 2200mg protein (ki yanlıstır, bu 2200mg ın tamamı protein degildir. en iyimser tahminle %85-90ı) asagı yukarı 650g gr protein eder. Bu parayı vermeye deger mi degmez mi karsılastırın.

Bana sorarsanız, tablet halindeki bu urunler gereksizdir

"Amino Asit" kullaniyimmi diye soran arkadaslara (weider amino 2200, ultimate 3001, 2700 vs)

1) "Amino Asit" diye aldigınız bu urunlerin cogu (icinde üçkagıt için taurin glycine, alanine, kolajen, beef, liver, creatine yoksa) tabletlenmis whey proteindir.

2) 325 tablet 2200mg protein (ki yanlıstır, bu 2200mg ın tamamı protein degildir. en iyimser tahminle %85-90ı) asagı yukarı 650g gr protein eder. Bu parayı vermeye deger mi degmez mi karsılastırın.

Bana sorarsanız, tablet halindeki bu urunler gereksizdir
Senin hesaba bakarsak git soya protein al 3 kilo 100 lira. Protein Kalitedi diye birşey var

Yaibo,acaba sen nasıl kullanıyorsun yada baktın mı porsiyon miktarına.Ben antrenmandan hemen sonra 4 tane atıyorum

Yaibo,acaba sen nasıl kullanıyorsun yada baktın mı porsiyon miktarına.Ben antrenmandan hemen sonra 4 tane atıyorum
4 once 4 sonra. Porsiyon olarak 4 adet demiş. Bi pre workout kullanmiyorsan once de atabilirsin. Ben daha baslamadim elimdeki amino bittiği anda basliyacam. Scitec basarili bir marka

evet bende hafiften faydasını görmeye başladım.Hardline 3 d whey matrix kullanıyordum bundan önce.Şu an antrenman sonrası ağrılarım daha hızlı geçmeye başladı ve daha hafif ağrılar.recovery etkisi var sanırım.

Back
Yukarı