Scitec BCAA Xpress 500gr

Arkadaşlar ürünü toplasaniz 4-5 kere kullandım bi ölçeği 5gramdan 25 gramini kullanabildim yani geriye 475 gram kalıyor icemedigim için satmak istiyorum İstanbul içi elden alıcı çıkarsa iyi olur veya guvenirseniz havale ile odeyin kargo ile yollarim
Fiyat: 70tl

Arkadaşlar ürünü toplasaniz 4-5 kere kullandım bi ölçeği 5gramdan 25 gramini kullanabildim yani geriye 475 gram kalıyor icemedigim için satmak istiyorum İstanbul içi elden alıcı çıkarsa iyi olur veya guvenirseniz havale ile odeyin kargo ile yollarim
Fiyat: 70tl

Bu ürünü bende almaya düşünüyordum tadının kötü olduğunu biliyorum ama %100 vişne suyuyla felan karıştırınca sıkıntı olmuyor diyorlardı. Denediniz mi hiç ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu ürünü bende almaya düşünüyordum tadının kötü olduğunu biliyorum ama %100 vişne suyuyla felan karıştırınca sıkıntı olmuyor diyorlardı. Denediniz mi hiç ?

Aslında herşey damak tadiyla ilgili açıkçası benim midem çok hassas bu tur konularda beni çok rahatsız ediyor sadece visne suyuyla icilebildigi doğrudur denedim fakat dediğim gibi hiçbir turlu icemiyorum o yuzden satıyorum zaten

Yani hocam vişne suyuyla içersek mideyi etkileme değil de ağızdan geçirmek sıkıntı olmuyor dimi ? Benim boğazdan geçsinde midem bulanmadan mideye girince sıkıntı yok [emoji23]

Pendik sahil civarindayim hocam.[DOUBLEPOST=1473507126][/DOUBLEPOST]Eğer 60 Tl ye anlaşırsak cok temiz olur. Öğrenci hesabı

Back
Yukarı