Scitec Creatine Monohydrate 500 Gr

görsel_1_firo.png
Scitec Creatine Monohydrate Nedir?

Scitec Creatine Monohydrate, ATP üretimine katkıda bulunan kreatin takviyesidir. Kreatin monohidrat formundadır. Tek servisindeki 5 gramlık kreatin içerisinde yaklaşık 4,5 gram saf kreatin monohidrat bulundurur.

Scitec Creatine Monohydrate, piyasadaki en kaliteli kreatin takviyelerinden biridir. Ham madde kalitesi yüksek bir üründür.

Scitec Creatine Monohydrate ve göze çarpan özellikleri:
  • Tek servisinde günlük önerilen doz olan 5 gram kreatin bulundurması
  • Kreatin monohidrat formunda saf kreatin içermesi
  • 100 servis bulundurması
https://www.supplementler.com/urun/..._medium=text_link&utm_content=Scitec_Creatine _Monohydrate

Fiyat performans adına alınabilecek ürünlerden ve hammadde monohidrat formülasyonundan dolayı etkileşimi ve 5000 mg içeriisnde ki yüksek kreatin miktarından dolayı etkili.

Tam bir fiyat performans ürünü sonuçta kreatin monohidrat tmm ama hammadde ve scitec markasının üretim şeklini arkasına aldığında fiyatına göre oldukça iyi ve miktarı bol bir ürün diyebilirim.

yorum yapan arkadaşlar kullanıp mı yorum yaptı bilmiyorum ama ılık suda hiçbir şekilde çözünmüyor. en az 80 derecelik suya attığımda 2 dk içinde çözünüyor o da yapısını bozar mı bilmiyorum bir çok hocaya sordum bozmaz dedi. fakat kullanım kolaylığı sunmuyor. meyve suyu ile karıştırırsanız tamamen dibe çöküyor. başka marka kullanmamış olsam ben de fiyata bakar iyi derdim.

yorum yapan arkadaşlar kullanıp mı yorum yaptı bilmiyorum ama ılık suda hiçbir şekilde çözünmüyor. en az 80 derecelik suya attığımda 2 dk içinde çözünüyor o da yapısını bozar mı bilmiyorum bir çok hocaya sordum bozmaz dedi. fakat kullanım kolaylığı sunmuyor. meyve suyu ile karıştırırsanız tamamen dibe çöküyor. başka marka kullanmamış olsam ben de fiyata bakar iyi derdim.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum çözüm için suya yarım limon sıkıyorum karışmasına oldukça yardımcı oluyor

Neden bende öyle bir sprun olmuyor

Shakerda değil bardakta karıştırın kaşıkla. İyice karıştırın bardağın yarısına kadar için sonra kreatinin dibe çökmüş olduğunu görüceksiniz bidaha karıştırın bidaha için bardakta toz moz kalmaz. Kreatin adam akıllı karışmaz diye biliyorum zaten ama markasına göre değişir tabi daha kaliteli markalar da vardır.

Beyler ürün nasıl ?
Gayet iyi ben kullandıktan iki buçuk hafta sonra faydasını gördüm hiç acı hissetmedim ve kaldırdığım ağırlıklarda artış oldu. Ama ölçeği küçük gibi tam 5gr olduğundan emin değilim. 3/4 ölçek diyor fakat 1 ölçek doldurursak bence 5gr olacağını düşünüyorum.100 servis olduğu konusunda emin değilim yani.

3 ürün arasında kararsız kaldım.

1. Weider Creapure 250 gr
2. XPro Creatin
3. Scitec Creatin
Weider kesinlikle daha kalitelidir çünkü creapure yani daha rahat karışır. Fiyatta sorunun yoksa weider almalısın. Ama ucuz olsun işimi görsün dersen Scitec alabilirsin. Xpro'yu denemedim gerçi çok da güvenmiyorum fazla kullanan yoktur herhalde. Scitec'den verim aldım öneririm fakat, Weider'dan daha iyi etki alacağını düşünüyorum.

Bayramdan sonra kullanmaya başlayacağım o yüzden daha karar veremedim. XPro'nun protein tozlarını kullandım bir sorun yoktu. Fakat kreatin ilk kez kullanacağım o yüzden kararsızım.

Back
Yukarı