Scitec Mega Arginine 120 Kapsül

scitec_mega_arginine_120_kapsul_8807.jpeg
Scitec Mega Arginine Nedir?

Scitec Mega Arginine, yoğunlukla performans arttırmaya yardımcı olan arjinin amino asitini içeren bir amino asit takviyesidir.
Nitrik oksit açısından zengin olduğu için vücut geliştiriciler tarafından tercih edilen arjinin, pump etkisini de arttırmaktadır.

Scitec Mega Arginine'in dikkat çeken özellikleri:
- Her tek kapsüllük serviste 1300 mg arjinin bulundurması
- Fiyat ve performans açısından olumlu yorumlar alması

https://www.supplementler.com/urun/...um=text_link&utm_content=Scitec_Mega_Arginine

Bu ürünü önerirken nasil kullanilmasi gerektigine söylemek te cok dogru olur. Çünkü ben zararini gördüm. Aç karinla ve iki kapsül içtim sonrasina midem bozuldu mide intihabi gastirik denilen rahatsizligi yaşadim ayni zamanda göz bebeklerin büyüdü ve suan işiga bakamiyorum resmen saniyelik körlük yasiyorum. Burda ürünü kötülemiyorum ama yeni başliyacaklar dikkatli olsun 1 kapsülle ve tok karinla içsinler benim tavsiyem. Cünkü herkeste ayni tepkiyi vermiyormuş bende bir örnek olayim size. Mide için hap tedavisine basladim yavas yavas duzelme var ama gözüm daha belli degil randevum var. Doktorun ne diyecegini bilmiyorum yine olumlu olumsuz bilgilendiririm sizleride. Spor güzel birşey ama bagzen benim gibi üzücü vakalar yaşana biliyormuş. O yüzden kullanirken takkatli ve bilincli kullanin bana bişey olmaz demeyin

Ürünü 1 aydır kullanıyorum. Hap olması avantaj. Antrenman esnasında gözle görülür pump artışı sağlıyor. Beklentilerimi karşıladı diyebilirim.

Kullanıp iyi bir performans aldığım ve kullanım şekli olarak ilk kullanımda 1 kapsül ile başlayıp daha sonrasında( 1 hafta kadar) 2 kapsül olarak antrenmandan 30 - 40 dk önce kullanmaya devam ettim.Hem kullanım kolaylığı hem de etkisi ve fiyatının da diğer Arjininlere göre hesaplı olması benim gibi sporcuları gayet memnun etmekte.Teşekkürler.

Şu an kullandığım bi arjinin antrenmandan önce 3 tane içiyorum kapsüller biraz büyük ama rahatsız edici şekilde değil fiyat performans ürünü diyebilirim.

Spordan yarım saat önce bir kapsül alınması gerekiyor. Bazı arkadaşlar 2-3 tane alın yetmiyor demiş bunu zararı olduğunu çok duydum spordan yarım saat önce 1 kapsül kullanın fazlasını değil

Merhaba bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Şu an protein tozu ve BCAA kullanmaktayım; BCAA günde iki ölçek biri antrenmandan 10-15 dk önce diğeri de öğleden sonra veya akşam ara öğünle birlikte, protein tozu da antrenmandan hemen sonra olacak şekilde bir aydır kullanıyorum.

Bu ürünü de growth hormonu salınımını tetiklediği için ve damarların kan akışına elverişli olmasını sağladığı için sipariş ettim Mega Arginine kapsül başlıktaki fotonun aynısı yarın geliyor.

Ben bunu da antrenmandan önce BCAA ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Bu 3 supplementi nasıl kullansam daha etkili olur ayrıca özellikle BCAA ile kullanılırsa herhangi bir sakıncası olur mu?

Deneyen yada bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Ürünü 1 aydır kullanıyorum. Hap olması avantaj. Antrenman esnasında gözle görülür pump artışı sağlıyor. Beklentilerimi karşıladı diyebilirim.
Sende her supplementler.com konularının altında her paylaşımı övüyorsun. Bırak bot hesaplık yapmayı da insanları kandırma.[DOUBLEPOST=1576076995][/DOUBLEPOST]Bu ürünü almayın arkadaşlar denedim çok dandik. verdiğiniz paraya yazık olur.

Back
Yukarı