Scitec Whey Professional Whey Protein 2350 Gr

gorsel_4_firo.png
Scitec Whey Professional Nedir?

Scitec Whey Professional, en kaliteli ham maddeler ile üretim yapan Scitec firmasının whey protein yoğunluklu protein takviyesidir.

Spor yapan kişilerin günlük protein ihtiyacına katkıda bulunmayı amaçlayarak üretilen Scitec Whey Professional, Avrupa'da en çok satan protein tozlarından biridir.

Ek olarak içerdiği sindirim enzimleri sayesinde Scitec Whey Professional ürününün kolay bir sindirimi vardır.

İçerisinde ayrıca etkili bir amino asit profili de bulundurmaktadır.

Scitec Whey Professional ve göze çarpan özellikleri:
- Hem izole hem konsantre whey protein bulundurması
- Yaklaşık %25 oranında BCAA içermesi
- Şeker ve yağ oranının düşük olması
- İçerdiği ekstra amino asit profilinin içerisinde
* 100 mg Lösin
* 210 mg Glutamin
* 990 mg Taurin
bulundurması.
- Sindirim enzimlerini içermesi sayesinde kolay sindirilebilmesi

https://www.supplementler.com/urun/...Scitec_Whey_Professional_Whey_Protein_2350_Gr

Optimum türkiye de en çok satan protein tozlarından biri fakat sürekli aynı markayı kullanmak yerine vücudu şaşırtmak adına bu tarz kaliteli alternatifler ile değişmeli kullanılmasının daha mantıklı olacağı taraftarıyım. Scitec ürünleriyle ilk olarak mega arginine'i ile tanıştım ve kaliteyi etkiyi hissettim. Scitec whey protein ürünü ise içerisindeki ek amino asit profili ve sindirim enzimleriyle olaya farklı bir açıdan yaklaşıyor. Ayrıca ürün gerçek anlamda yüksek kalite hissi veriyor. TR üzerindeki ürünler arasında fiyat performans kalite olarak göz dolduran bir ürün...

Selamlar bende ürünün güzel olduğunu düşünen kişiler arasındayım. Fiyat performans olarak çok başarılı ayrıca servis başına maliyet hesaplı olması ürünün tercih etme sebeblerinden biri olabilir :)

SELAMLAR ÜRÜN COK GÜZEL BİR İÇERİGE VE LEZZETE SAHİP GERCEKTEN GÜN İÇİNDE SEKER TÜKETEMEDİGİMDEN VE CANIMIN GERCEKTEN İSTEMESİNDEN DOLAYI SİKAYETCİYDİM AMA SUAN GAYET İYİ BİR SEKİLDE DİYETİMİ DEVAM ETTİRİYORUM BAKTIM CANIM TATLI CEKİYO CAKIYORUM 1 ÖLÇEK MİSSSS

Şuan kullanıyorum arkadaşlar böyle bir tad yok inanılmaz bildiğiniz milkshake kıvamında ve tadında ve içeriisnde sadece karbonhidrattan gelen 1.4 gr şeker var.Zevk için bile içilebilecek bir tad.Antrenmanın çabuk bitip o tada kavuşma anıyla antrenman performansım bile arttı.Abartmıyorum.!

Fiyatına göre içeriği oldukça iyi. Benim merak ettiğim bir ürün. Satın alabilirim. Amazon.de'den bakarsanız en fazla satan protein tozlarından biri olduğunu görebilirsiniz.

Şuan kullanıyorum arkadaşlar böyle bir tad yok inanılmaz bildiğiniz milkshake kıvamında ve tadında ve içeriisnde sadece karbonhidrattan gelen 1.4 gr şeker var.Zevk için bile içilebilecek bir tad.Antrenmanın çabuk bitip o tada kavuşma anıyla antrenman performansım bile arttı.Abartmıyorum.!
Bende bir süredir kullanıyorum toparlanmaya etkisi muazzam.

FİYAT VE VERMIS OLDUGU PROFIL OLARAK COK TERCIH EDILEN MARKALARDAN BENCE BUYUK KOVASINI KULLANIYORUM ICERIGI WEİDER İLE AYNI 100 GRAMDA 23 GRAM BCAA PROFILI VAR. GAYET BASARILI

bugün sipariş verdim arkadaşlar tekrar çilek vanilya aromalı gelmiş :) yaz geliyor yumurta yemekten ciğerim soludu :)
son ögünüm 12 bildircin yumurtası, 150 gr lor ,1 domates

2.300 kg aldım bitti şuan kovasına geçtim fiyat olarakta iyi performans zaten iyi oldukça başarılı . Protein markasını değiştireceklere şiddetle tavsiye ederim

Tat konusunda Şeftali Yoğurt aromasını öneririm pişman olmayacağınız bir aroma. Sabah uyanınca ve antrenmandan sonra kullanıyorum. Toparlanmaya yardımı çok fazla. :)

Back
Yukarı