scivation xtend in yeri ?

Arkadaslar merak ediyorum bu urunu kullananlarin yorumlarini bekliyorum , bu urunun tamm olarak yeri neresi antreman oncesi mi sonrasi mi acaba icinde hem glutamin hemde bcaa ihtiva eden bir urun sanirim bb. siralamasinda urun olarak 2 yada 3. y du sanirim ?

Nedir bu urunun faydasi ? Kutle artisi mi ? Recovery mi ? Ant Oncesi enerji mi ?

Birde Muscle tech intravol disinda bildiginiz intra work urunu var mi acaba kullanabilecegimiz ?

saygilar

:(:confused::mad:
uzgun-bikkin-yorgun

Ben ürünü kullanmadım, ama buna benzer bir ürün kullanıyorum, Purple Wraath.

Bire bir aynı ürünler değilller, ama benziyorlar diyebilirim.

Antrenman öncesi alınabilir, antrenman sırasında ve sonrasında alınabilir. Mesela aç karnına sabah koşularına çıkıyorsanız, koşudan 15 dakika önce alınabilir.

Amacı kas tamiratıdır, yani yenilenme.

Hep söylediğim gibi, iyi tamir edilen kas da daha iyi performans verecektir.

Dolaylı olarak performansa katkıda bulunacaktır tabi.

Forumda kullanan arkadaşlarımız var. Onlar daha sağlıklı yorumlar yapacaklardır mutlaka.

Bildiğim workout ürünleri:

Athletic Edge Nutrition- Intrabolic
Controlled Labs- Purple Wraath
Universal Nutrition-Intra Aid
Muscletech-IntraVol

ve belki bu gruba dahil olabilecek:

Optimum Nutrition- EAA8
Gaspari Nutrition-Sizeon

Bunlar kaliteli olanlar. ON EAA8 sadece esansiyel aminoasit içerikli bir ürün. Beta alanine yok içinde. Ona dikkat etmek lazım.

İyi sporlar :)

Son düzenleme:
güzel bir ürün ,ürünün yeri hem öncesi hem sonrası , ben antreman öncesi 1 sonrası 2 ölçek kullanıyorum

eger urun recovery urunuyse neden antremandan once kullaniyoruz ki ? bcaa oldugu icin mi ? recovery icin antreman ici ve sonrasi kullanmak daha mantikli gibi geldi bana ...

kutu uzerinde yazan kullanim sekli nedir ?

Xtend bir çok yerde okuduğum kadarıyla hem antreman boyunca hem antreman sonunda kullanılabiliyor..Kutusunun üzerinde yazanda böyle zaten..
Ama şahsi tercihim intra workout ürünü olarak il etapta intrabolic daha sonra purple wraath ve son olarakta S.A.N V12 Magnum dur..Xtend in antreman sonrasına koyulması taraftarıyım

geldi 2 haftadir kullaniyorum, idmana giderken bi kac saat once beslenmis oluyorum bu nedenle sadece idman sonrasi powerade ile karistirip iciyorum.

sanirim su ana kadar ictigim en kotu tada sahip supplement bu =)

ilk baslangicta etkisi barizdi idman sonralarinda daha az yorgunluk hissediyordum,
bu aralar cok farketmiyorum belki de vucut alistigi icindir. kisacasi ben simdilik basarili buldum. kutu tamamen bitince tekrar yazarim.

Ben karpuzlusunu kullanmıştım..Anterman sırasında ve sonrası kullanılıyor.Bence Likit amino ile normal hap amino arası bir ürün diyebiliriz,kana karışma süresi olarak.

Back
Yukarı