Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
arkadaşlar bulk dönemine girmek üzereyiz malum supplement ihtiyacımız var
Ben Gaspari 8000 almayı düşünüyorum amino asit olarak
scivation xtend i de onun yanında bcaa ve glutamıne olarak kullanabılırmıyım yoksa xtend varken gaspariye veya baska bı amıno asıte gerek yok mu dur yardımcı olursanız sevınırım

kısacası ben xtendı bcaa olarak kullanıcam

Ben gecen sene Amerika'ya gittiğimde gnc'ye girdim. Bu ürünü sordum ve yok dediler. Onun yerine Modern Bcaa alın daha iyi dediler artılarını saydılar. Hersey vardı bir bu ürün yoktu ve önermiyorlardı ancak internette ki yorumlara bakıldığında sanki gençlik iksiri:) İki gün önce arkadaşıma söyledim orada ki yine gitti gnc'ye yine yok. Bence bu ürünü abartıyolar satmak için. Birde ürün bb'de 52$ türkiyede 180tl bence çok uçmuşlar hiç önermiyorum.
60 kilo verdi ve bu vücudu sarkmamasının tek sebebidir Xtend gnc nin hiç bir ürününü de almam açıkcası

Arkadaslar slm.. Urune bcaa gozuyle baktigim icin ant. Sonrasi kullanmayi dusunuyorum.. Onceki msglarda post workout olarak gereksiz olabilceginin yazildigini gordum.. Bcaa ve recovery acisindsn neden gereksiz olsun? Bilmedigim icin soruyorum neyi kacirdiysam anlatabilirseniz cok sevinirim.. Benim planim ant oncesi muscle tech amino fx ant sonrasi xtend ve sonrasinda 4d nutrition isolate matrix whey.. Bu siralamada kullansam verim alabilirmiyim? Ant oncesi ve intra workout icin amino fx yeterli olabilir ve ant sonrasi bcaa ve recovery gereksinimini xtend den ve sonrasinda whey den almayi dusundum.. Boyle yapsam dogru olur mu? Aciklayici bir sekilde yazabilirseniz cok sevinirim. Saygilar

Arkadaslar ürün süper.. ilk başlarda placebo sanıyordum ama 1 ay sürmez placebo etkisi heralde :) ilk defa bir üründen bu kadar kısa sürede gözle görülür bir fayda alıyorum ve cidden kendini hissettiriyor ürün.

Tadını begenmeyenleri de cidden anlamıyorum. Karpuz seven birinin sevmemesi imkansız çünkü resmen karpuz suyu içiyormuşsunuz gibi. Hiç bir farkı yok. O yüzden tad konusunda tartışılıcak pek bir konu yok Watermelon Madness aroması hakkında. Suya karıştırmadan önce kokusu rezalet. Onu kabul ediyorum ama o koku, suya karışınca yerini nası böyle güzel bir tada bırakıyor cidden çok şaşırmıştım ilk kullandıgımda. :) Çünkü kokusu böyleyse tadı kimbilir nasıldır diye bir önyargıyla içmiştim ilk başta ve sonuca inanılmaz şaşırmıştım. :)

Back
Yukarı