Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
3 farklı aromasını kullanma fırsatım oldu. Sıralamam şu yönde.

1-Watermelon madness
2-Lemon lime sour
3-Grape escape

Green apple ve özellikle mango nectar aromaları sıradaki aroma tercihlerim olacak. Mango nectarı çok merak ediyorum.

Merhaba , ben 5 aydır aralıksız body çalışıyorum , optimum kullanıyorum şu anda sabah ve antrenman sonrası ve Twinlab amino likit kullanıyorum ,benim amacım kas kütlesi artışı sağlamak ve genel vücut yağımdan kurtulmak yavaşça .sizce amino asite devam mı etmeliyim yoksa BCAA mı almalıyım benim için hangisi verimli olur ?

Bugün salondaki hocama getirttiriyorum, özellikle bacak idmanından sonraki etkilerini merak ediyorum cumartesi çalıştım hala ağrılar geçmedi.

Dün hayatımın en ağır idmanlarından birini yaptım sadece idman ortasında 1 ölçek kullandım. Şu an "after leg day" olayını ciddi şekilde yaşamıyorum çok az ağrılar var ama geçen hafta(kullanmıyorken) 3 dolu gün ağrıyla geçmişti ki bu ağrıların 5 katı diyebilriim. Ben çok memnun kaldım aroması da müthiş herkese öneriyorum.

Dün hayatımın en ağır idmanlarından birini yaptım sadece idman ortasında 1 ölçek kullandım. Şu an "after leg day" olayını ciddi şekilde yaşamıyorum çok az ağrılar var ama geçen hafta(kullanmıyorken) 3 dolu gün ağrıyla geçmişti ki bu ağrıların 5 katı diyebilriim. Ben çok memnun kaldım aroması da müthiş herkese öneriyorum.

İlginctir bende o kadar etmiyor. Zaten bacak ant. ertesi gunu pek agrim olmaz..asil sonraki 3-5 gun cikiyor agri. Yani acele etmemek lazim karar vermek icin.

cepten takipte

İlginctir bende o kadar etmiyor. Zaten bacak ant. ertesi gunu pek agrim olmaz..asil sonraki 3-5 gun cikiyor agri. Yani acele etmemek lazim karar vermek icin.

cepten takipte

Ben çalıştıktan sonraki 3 dolu gün ağrı çekerdim, şu an 2.gün oldu dün çok ufak tefek olan ağrılar bugün tamamen bitti.

bugün ürünü tedarik ettim. kas inşaasında etkili olması hedefiyle, antrenman esnasında kullanmayı düşünüyorum.
sorum; antrenman esnasında 400 ml su ile tüketmem gün içi ihtiyaç için yeterli olur mu? yoksa öncesi veya sonrasında da almam gerekir mi? antrenamnadan yarım saat önce whey ve kreatin, antrenmanın hemen sonrası da whey ve kreatin alıyorum. bu üçüncü oldu.
bu arada, tadı karpuzdan çok, kavuna benziyor bence :) aşırı tatlı bayıyor, ama kaliteli ve lezzetli :)

Dun elime gecti urun. Bugun ilk antrmnmi yapyrm. Gogus biceps. Perfrmans yorumlamak imkansiz tabiki ilk 2hafta ama tat olarak mukemmel. Darisi perfrmansina. Hakkini vererek calsmayla bakalim nesonuc verecek

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün ürünü tedarik ettim. kas inşaasında etkili olması hedefiyle, antrenman esnasında kullanmayı düşünüyorum.
sorum; antrenman esnasında 400 ml su ile tüketmem gün içi ihtiyaç için yeterli olur mu? yoksa öncesi veya sonrasında da almam gerekir mi? antrenamnadan yarım saat önce whey ve kreatin, antrenmanın hemen sonrası da whey ve kreatin alıyorum. bu üçüncü oldu.
bu arada, tadı karpuzdan çok, kavuna benziyor bence :) aşırı tatlı bayıyor, ama kaliteli ve lezzetli :)

Yerinizde olsam antrenman öncesi protein tozunu kaldırıp, 1.5-2 servis xtendi antrenman öncesi-esnası ve sonrası olmak üzere 500ml( keyfinize kalmış ) su ile tüketirdim.

Yerinizde olsam antrenman öncesi protein tozunu kaldırıp, 1.5-2 servis xtendi antrenman öncesi-esnası ve sonrası olmak üzere 500ml( keyfinize kalmış ) su ile tüketirdim.

Antrenman oncesi wheyi sabaha cekip, kalkar kalkmaz alip, 1,5-2 olcek xtendi oncesi esnasi ve sonrasinda kullanmayi deneyebilirim dostum. Zaten snt oncesi whey pek fayda etmiyor gibi :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben zaten wheyi sabah uyanır uyanmaz aldığınızı düşünerekten ek olarak yazmıştım. :) Doğru bir tercih olacaktır. Sabah uyanır uyanmaz whey tüketmek, katabolik süreci bir anda yok edeceğinden çok önemlidir.

Evet bir suredir dusunuyordum bunu dostum :) ote yandan, xtend gramaj olarak fazla olmadigindan, salt antrenman sirasinda bir olcek dusunuyordum
Hemen bitmesin diye :)

Evet bir suredir dusunuyordum bunu dostum :) ote yandan, xtend gramaj olarak fazla olmadigindan, salt antrenman sirasinda bir olcek dusunuyordum
Hemen bitmesin diye :)

Fakirligin gozu kor olsun :)
Mayisa kadar bende asiri züğürtüm. Hernekadar ant oncesi ve sonrasindada yarisar olcek ek olarak almak istesemde suan sadece ant sirasi tek olcekle yetinmek zorundayim.bunada sukur 1bucuk 2ay gitsin kafi :)

Fakirligin gozu kor olsun :)
Mayisa kadar bende asiri züğürtüm. Hernekadar ant oncesi ve sonrasindada yarisar olcek ek olarak almak istesemde suan sadece ant sirasi tek olcekle yetinmek zorundayim.bunada sukur 1bucuk 2ay gitsin kafi :)

Evet dostum aynen. :) finansal acidan rahat olmak, butce ayirabilmek de onemli. Hem beslenme hem supplementlar icin. O sebeple, supplement tercihini de saglikli yapabilmek onemli. Xtend bu konuda saglam bir hamle :)

Cesitli varyasyonlarda deneyip daha faydali kullanimi kendimize gore saptariz artik :)
Ilk gun aldiktan sonra kas agrimda belirgin bir azalma oldugunu soylemem yanlis olmaz. Deneyimlerimi firsat buldukca aktaririm burada
Yardim arkadaslara tesekkrler. :)

Bu ürünü kullanan arkadaşlar beraberinde hangi komplex aminoasitleri kullandığınızı yazabilirmisiniz..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ürünün içeriğindeki glutamine düzeyinin yetersiz olduğuna dair yorumlar belirtilmiş önceki sayfalarda. bu nedenle, yanına glutamine takviyesi etkiyi arttırabilir.
ben xtend'in yanısıra, optimum whey ve optimum kreatin kullanıyorum şimdilik.
4 kez kullandım, ürünün recovery özelliği gerçekten çok iyi. antrenman günleri kuş gibi hissediyorum kendimi. ertesi gün kas ağrısı tümden hissedilmez oluyor. bir de, psikolojik kökenli de olabilir fakat, antrenman esnasında kullandığımda yorgunluk hissetmiyorum pek.

Aynen ant. sirasinda yorgunluk nedir bilmiyorum. Ant. Sonrasi sabah uyandgmdaki agrilarda baya baya azaldi. Creatin+whey+ xtend is goruyor. Icindeki glutamin yetersiz gelirse extradan alabilirsin. Bunyeden bunyeye degisebilir. Bana yetiyor icindeki glutamin.

Back
Yukarı