Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
o konuda bir bilgim yok. hangi seriden sonra kaldırıldı ürün içinden diye aldıgın yere sor.kullanırken belli eder kendini aslında.
birileri şikayet etmiştir o yüzden cm'li satışı yapılamıyordur. :(

cm olmamasına rağmen servisinde 7g bcaa gayet başarılı bir değer.

birileri şikayet etmiştir o yüzden cm'li satışı yapılamıyordur. :(

cm olmamasına rağmen servisinde 7g bcaa gayet başarılı bir değer.
cm turkiyede satışı yasaklandı şikayetlik birşey değil.değerleri iyi ama musclemeds decanata kullanıyorum ben onun değerleri bundan daha iyi 5gr glutamin ve aminoasit profili var farklı olarak.

tad olarak yanina yaklasan bir urun yok. antreman sirasinda kullandim cok iyi. ama su an universal in bcaa sini kullaniyorum. bunun kadar tadi olmasa da basarili.

tad olarak yanina yaklasan bir urun yok. antreman sirasinda kullandim cok iyi. ama su an universal in bcaa sini kullaniyorum. bunun kadar tadi olmasa da basarili.
Aynen kardeş kesinlikle katılıyorum sana . Tad olarak mükemmel özellikle karpuzlu olan Bnde şuan nutrend aldım tat olarak kötü performans nasıl bilemem bitince bakıcam artık

Neymis cok daha iyi yapan,bilmedigimiz bir icerigini mi biliyosun bildigin bcaa var iste icinde
Xtend 2:1:1 klasik bcaa oranlamasina sahip 2.5 Gr l-glutamine 1 gr citrulline sahip iken,
Amino decanate 10:1:1 oranlamasina sahiptir + 5 Gr l-glutamine içerir ve 500 mg amino complex vardır. Detaylı etiket okumasını yaparsan veya araştırırsanız neymiş ne değilmiş bildiğin bcaa bilmedigin neymiş görürsünuz. Lösin oranı ve diğer içerik bu ürünü daha ustun yapıyor. Kafadan atıp o iyi bu iyi değil edemiyoruz yani. Biraz araştırma yapabilen biri bu cevabı yazmaz neymiş bilmediğimiz vs.

hiç bca kullanmadım baslamayı dusunuyorum hangı aroma guzeldır bide olimp bca arasında kaldım tercih.?
Düşünmeden xtend karpuz. Etkisi süper tadı daha süper. Ama bir ölçeğe talimattaki suyu koyunca şekerli gibi gelebiliyor ama öyle de bildiğimiz tatlı karpuz aroması var. Shakerın çoğuna su koyarsan çok güzel oluyor tadı

Musclemeds Amino Decanate çok daha üstün bir üründür. Muadil demek doğru değil çünkü AminoDecanate çok çok daha iyi bir ürün.

ben kullandım musclemeds decanete ama öyle ham şam bir etki göremedim ama bana her kullandığımda ölçü katan bir ürün var ancak ona kefil olurum oda musclemeds carnivor beef amino 300 tablet :) gerçekten etkili yanına genrise spinat extract ve tribulus ürün kombinleyebilirsiniz karbonhidratıda kesin bakın yağ yakarken kas nasıl korunuyomus görün :D

Düşünmeden xtend karpuz. Etkisi süper tadı daha süper. Ama bir ölçeğe talimattaki suyu koyunca şekerli gibi gelebiliyor ama öyle de bildiğimiz tatlı karpuz aroması var. Shakerın çoğuna su koyarsan çok güzel oluyor tadı
ilk defa denıcem bakalım yarın gelıyor ürün ramazan ıcınde iyi olcak toplarlanma acısından 500 600 su koymayı dusunuyorum herkes oyle dıyor bıde olcegı 12-13 gram cok degılmı tam dolurayım mı?

ilk defa denıcem bakalım yarın gelıyor ürün ramazan ıcınde iyi olcak toplarlanma acısından 500 600 su koymayı dusunuyorum herkes oyle dıyor bıde olcegı 12-13 gram cok degılmı tam dolurayım mı?
Ölçeğe göre değerler verildiği için tam verim alabilirsin ama sen nasıl uygun görüyorsan, yarım ölçek atanlar da var.

ben kullandım musclemeds decanete ama öyle ham şam bir etki göremedim ama bana her kullandığımda ölçü katan bir ürün var ancak ona kefil olurum oda musclemeds carnivor beef amino 300 tablet :) gerçekten etkili yanına genrise spinat extract ve tribulus ürün kombinleyebilirsiniz karbonhidratıda kesin bakın yağ yakarken kas nasıl korunuyomus görün :D
Slm kardeş benim bcaa bitmek üzere diyorum ki bcaa almasam bitince beef amino alsam içindeki bcaa kurtarirmi beni yoksa yanına bcaa alayım mi . Daha önce Bnde kullandım gerçekten etkili bi ürün . Protein tozuyla kombinliyorum . Yani protein tozu artı beef amino kurtarır mı bcaa açısından .

Slm kardeş benim bcaa bitmek üzere diyorum ki bcaa almasam bitince beef amino alsam içindeki bcaa kurtarirmi beni yoksa yanına bcaa alayım mi . Daha önce Bnde kullandım gerçekten etkili bi ürün . Protein tozuyla kombinliyorum . Yani protein tozu artı beef amino kurtarır mı bcaa açısından .

nasıl beslendiğine , kilona, boyuna, yaşına antrenman programına bağlı biraz kapsamlı bilgi ver kendinle ilgili tam cevaplayabilmem için.

Merhabalar ürün elime yeni geldi. Yaninda weider whey, nutrend arginine ve grenade nox var bunlari nasil kombinleyebilirim? Bi de definasyon programi gibi bi sey dusunuyorum bunlarla birlikte bi aylık nasıl bir definasyon programı uygulayabilirim?

Back
Yukarı