Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
sadece xtend için mi geçerli bu e129 ? definasyon dönemi için alıcaktım ancak şuan bi şüpheye düşmedim değil ..
hayır, musclemeds'de de var, diğer markalarda var mı bilemiyorum, çok araştırmadım. almadan önce bakarsınız. genelde color-colorant kısmında e gibi harflerle başlayanlar kimyasal renklendiriciler. ha tabi bütün kimyasal renklendiriciler için bu kanser vurgusu da yok, bakın maddeye, araştırın öyle kullanın.

...root gibi ifadeler ise organik renklendiricilere vurgu yapar. yine araştırın tabi.

Sonuç itibariyle petrol bazlı renklendiriciler, avrupa piyasası için hazırlanan ürünlerde genelde olmaz, amerika için hazırlananlarda genelde olur diyebiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sadece xtend için mi geçerli bu e129 ? definasyon dönemi için alıcaktım ancak şuan bi şüpheye düşmedim değil ..
hayır, musclemeds'de de var, diğer markalarda var mı bilemiyorum, çok araştırmadım. almadan önce bakarsınız. genelde color-colorant kısmında e gibi harflerle başlayanlar kimyasal renklendiriciler. ha tabi bütün kimyasal renklendiriciler için bu kanser vurgusu da yok, bakın maddeye, araştırın öyle kullanın.

...root gibi ifadeler ise organik renklendiricilere vurgu yapar. yine araştırın tabi.

Sonuç itibariyle petrol bazlı renklendiriciler, avrupa piyasası için hazırlanan ürünlerde genelde olmaz, amerika için hazırlananlarda genelde olur diyebiliriz.

biraz bakındım bu e129 konusuna ancak genel olarak araştırmalar ingilizce olduğu için patladı .. petrol bazlı sentetik tatlandırıcı olarak geçiyor .. ilaç , kozmetik vs gibi alanlarda da kullanılıyor imiş .. sanırım günlük hayatta içilen şekerli gazlı içeceklerin içinde de mevcut .. belirli bir dozu aştığınızda başınıza çeşitli sorunlar gelir tarzı cümleler kurabiliriz sanırım ... "her şeyin fazlası zarar" mantığı ..
yoksa sanmıyorum ki avrupada , dünyada en çok kullanılan ürün en çok satan mı her neyse böyle bir ürünün üstünde açık açık kanser yapar diye yazsın ve hunharca satmaya devam etsin ..
zaten yıllardır her şeyin sonucunu kansere bağlıyorlar .. herkesi kanser edip rahatlayamadılar .. biraz evhamlı bir toplumuz anında galyana gelebiliyoruz ..

Üstünde yazıyor diyoruz, siz sanmıyorum diyorsunuz. Buna ne denebilir?

Bu arada dediğiniz gibi ingilizceniz yetmemiş, zira tatlandırıcı değil renklendirici, Avrupada çoğunlukla yasak, Amerika'da değil.

Ekteki resim @caglar103 kullanıcısının çektiği fotoğraftır, isterseniz daha farklı açılarda bu başlığın 30.sayfasında var. Dilerseniz ben de gidip herhangi bir supplement storea çkebilirim.
2238edebecdd3365886cddfcb440b646.jpg

Son düzenleme:
Üstünde yazıyor diyoruz, siz sanmıyorum diyorsunuz. Buna ne denebilir?

Bu arada dediğiniz gibi ingilizceniz yetmemiş, zira tatlandırıcı değil renklendirici, Avrupada çoğunlukla yasak, Amerika'da değil.

Ekteki resim @caglar103 kullanıcısının çektiği fotoğraftır, isterseniz daha farklı açılarda bu başlığın 30.sayfasında var. Dilerseniz ben de gidip herhangi bir supplement storea çkebilirim.
neden en çok satan ürün arasında benim dikkatimi çeken tek şey bu .. intihara teşebbüs mü :) avrupa - abd ayırmaksızın .. sizin paylaştığınız veya ürünün üstünde yazan yazı yanlıştır demiyorum .. bunu sadece fark eden biz değiliz sanırım .. bu ürün belirli süredir piyasada türevleri de öyle ..bile bile lades mi diyor herkes ..

neden en çok satan ürün arasında benim dikkatimi çeken tek şey bu .. intihara teşebbüs mü :) avrupa - abd ayırmaksızın .. sizin paylaştığınız veya ürünün üstünde yazan yazı yanlıştır demiyorum .. bunu sadece fark eden biz değiliz sanırım .. bu ürün belirli süredir piyasada türevleri de öyle ..bile bile lades mi diyor herkes ..
Kim intihara teşebbüs dedi ki, bu bir risk uyarısı. Bir besin desteğinde bu olması yanlış. Direkt kanser eder bu denmiyor, risk var deniyor hepsi o. Bir şeyleri abartmak anlatımınızı güçlendirmez.

Besin desteğine, gıdaya bu konmamalı diyoruz hepsi o. Avrupa'da yasak olan birşeyi biz ülkemize neden sokalım?

Kim intihara teşebbüs dedi ki, bu bir risk uyarısı. Bir besin desteğinde bu olması yanlış. Direkt kanser eder bu denmiyor, risk var deniyor hepsi o. Bir şeyleri abartmak anlatımınızı güçlendirmez.

Besin desteğine, gıdaya bu konmamalı diyoruz hepsi o. Avrupa'da yasak olan birşeyi biz ülkemize neden sokalım?
bir çok insan bu ürünü almaya devam ederek .. yani kanser riskini göze alarak ürünü kullanmıyor mu ? bu da bi nevi teşebbüs oluyor bence ..
ben ürünü savunuyormuş pozisyonuna düşmüş gibi hissettim öyle bir derdim yok öncelikle ..
sadece söylemek istediğim sen bir ürün çıkarmışsın üstüne de kanser riski taşıyabilir tarzı bişey yazmış ve o ürün binlerce, milyonlarca satıyor .. bu ilginç .. onun dışında söyleyecek bir şey yok açıkcası ..

sadece söylemek istediğim sen bir ürün çıkarmışsın üstüne de kanser riski taşıyabilir tarzı bişey yazmış ve o ürün binlerce, milyonlarca satıyor .. bu ilginç .. onun dışında söyleyecek bir şey yok açıkcası ..
o konuda hemfikiriz, böyle uyduruk birşey için( koyma renklendirici, içen bayıla bayıla içecek zaten) neden o gölgeyi düşürüyorsun üstüne, çok saçma.

Ingilizcesi iyi olan biri mail atabilirmi acaba bu maddeden ne kadar içeriyor diye? bi sitede günlük kg başı 7 mg alınabilir yazıyordu.mesela ben RSP regen Almayı düşünüyordum gayet iyi bi ürün ama içinde aynı maddeden var

Ingilizcesi iyi olan biri mail atabilirmi acaba bu maddeden ne kadar içeriyor diye? bi sitede günlük kg başı 7 mg alınabilir yazıyordu.mesela ben RSP regen Almayı düşünüyordum gayet iyi bi ürün ama içinde aynı maddeden var
alınabilir ifadesi çok muğlak bir ifade...yani alınmayabilir anlamı da çıkıyor. kg başı 7mg güvenlidir demeleri lazım, onu da hukuken diyemez bağlayıcılığı var, yarın birgün dava açılsa insan için maksimum doz zaten belli değil neye güvenerek dedin diye sorarlar.

Dolayısıyla firmadan talep edeceğimiz o bilginin ne tıbbi ne de hukuki olarak bir geçerliliği yok. Çünkü elimizde temel alınabilecek veri yok.

olimp bcaa veya weider premium bcaa düşünüyorum 2side meyve aromalı xtendın bu mevzularını okuduktan sonra baktım ama çözemedmı meseleyi tevfik abi bu 2 ürüne bakabilirmisin e maddesınden varmı die bide etki olarak weiderımı önerirsin olimpimi

olimp bcaa veya weider premium bcaa düşünüyorum 2side meyve aromalı xtendın bu mevzularını okuduktan sonra baktım ama çözemedmı meseleyi tevfik abi bu 2 ürüne bakabilirmisin e maddesınden varmı die bide etki olarak weiderımı önerirsin olimpimi
Etkisi hakkında hiçbir fikrim yok, bilemiyorum. Renklendirici ile ilgili de utu üzerinden bakmak lazım, sitelerde renklendirici ifadesi geçmiyor, içeriği önemli olduğu için sadece onu yazıyorlar. Orjinal sitesinden bakayım dedim, zoraki avrupa sitesine yönlendiriyorlar, orada da kutu tipi bile farklı...

Bu urunden sıparıs vermek ıstıyorum ama 2 tane ayrı kutusunu gordum.Sıtelere bırınde ;
"Scivation Xtend Bcaas" yazıyor dıgerınde "Scivation Xtend ıntra-workout catalyst" yazıyor ıcerıklerıne baktım ıkısıde aynı,sıtenın bırınde ıkıncı urun ındırıme gırmıs(siteyide arastırdım sağlam sıte) bu ıkı urun aynı mı arkadaslar ?
[DOUBLEPOST=1441529050][/DOUBLEPOST]
scivation-xtend.jpg
image_26397_original_X_450_white.jpg

fotograflar bunlar

Son düzenleme:
aynı, siyahlı eski ambalaj, beyazlı yeni

Ben ikisini de araştırdım Weider'de E104 "Kinolin Sarısı" var, Olimp Bcaa Xplode ise E101 "Riboflavin" ve E160 "Beta Karoten" var. Olimp'tekilerin zararsız olduğu söyleniyor ancak onda da Soya Lesitin olduğu için erkeklere kötü falan diyorlar. Daha fazla araştırırsak hiç birini alamayacağız.. :)

Ben o yüzden Xtend mangolu almayı düşünüyorum.. Kullanan varsa tadı hakkında bilgi verebilir mi acaba karpuzlu mu almalıyım mangolu mu ?

bende geçenlerde bir kutu xtend aldım watermelondu sanırım hoş bir tadı var pek baymıyor orta karar beğendim fakat kutusu 100 küsür TL. salona gittim kutuyu açtım birde ne göreyim ulan adamlar kutunun içine bildiğin 50 TL'lik koymuşlar sen git kocaman kutunun yarısına kadar koy birde içine upuzun ölçek at :S
Etki olarak gayet güzel spor sonrası protein ile birlikte 1 ölçek alıyorum ağır antremanlar da çok yardımcı oluyor sağolsun bu arada içinden birşey daha çıktı çözemedim nedir o bileniniz varmı kapalı küçük paket halinde ?

Back
Yukarı