Sean Faris. (Fit severler) ((asla pes etme vsvs))

baskn35

Üye
selam arkadaslar.
Ben Sean Faris hayranı olarak buldugum fotoğrafları sızınle paylasmak ıstedım. Umarım beğenirsiniz.
Unutmadan; izlemeyenler "Asla pes etme" ve "Forever Strong" filmlerini kesinlikle izlemeli bence. Spora baslamamda buyuk etken olan filmlerdir :)

2uqj7zd.jpg

iv8tty.jpg

11ientc.jpg

kecbdh.jpg

jh8qbm.jpg

293w0nl.png

za3hh.jpg

33c4wtj.jpg

Fitness vücudu: Rob Riches, Nick Auger vs.. forumda bolca mevcut.. Kişisel görüşüm bu elemanın vücudu gayet sıradan; ne yeterince hacimli ne de yeterince parçalı bi vücut. Zayıf ama kassız bir insanın düzgün çalışma ve beslenmeyle maksimum 6 ayını alır :D

Fitness vücudu: Rob Riches, Nick Auger vs.. forumda bolca mevcut.. Kişisel görüşüm bu elemanın vücudu gayet sıradan; ne yeterince hacimli ne de yeterince parçalı bi vücut. Zayıf ama kassız bir insanın düzgün çalışma ve beslenmeyle maksimum 6 ayını alır :D

Evet biliyorum dediklerini. Fakat bana estetik geldiği için konu açıp resim koymakla uğraştım. Bunları yazmak yerine "teşekkürler, fakat fit denince akla nick auger vsvs" geliyor desen daha makul olurdu sanki. Herneyse iyi forumlar

kendisi için görüşüm "keşke biraz daha triceps+üst göğüs çalışsa" dır. bence de çok fit, hoş bir vücudu vardır ancak demin de söylediğim gibi az daha hacimlense çok daha güzel olur.

Evet biliyorum dediklerini. Fakat bana estetik geldiği için konu açıp resim koymakla uğraştım. Bunları yazmak yerine "teşekkürler, fakat fit denince akla nick auger vsvs" geliyor desen daha makul olurdu sanki. Herneyse iyi forumlar

beni yanlış anlamışsın sanırım başlığı kötülemek gibi bir niyetim yoktu sonuçta emek vermişsin açmışsın kusuruma bakma :) demek istediğim idol olarak daha hacimli ve fitness düzeyindeki bir vücudu seçmen gerektiği yoksa bu vücut kolay ulaşılabilecek bi vücut. bence hedef ne kadar yüksek olursa o kadar başarılı oluruz :)

Nick Auger'in yanında bu adam bir hiç. Bu adam kıvanç tatlıtuğ gibi düşük kas kütlesiyle birlikte düşük yağ oranı var. Nick auger bunun yanında bodycidir.

Hocam Nick auger zaten iri gerçekten:) Sean Faris'in vücudu gayet sıradan bana göre. Bi kaç ayda rahatça yapılabilir diye düşünüyorum. Pek gaza getirmiyor yani insanı:D

Back
Yukarı