Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatagin caprazina yani dikdortgen ya uzun ucuyla kisa ucunun kesistigi yere sandalye koyup yap yada herhangi birnoktasina yatagin sandalye koy yastikla orda calis
ile aklıma bodrumda ki parke kutusu aklıma geldi. Açık olan üç tane taşımaz diye düşünüp kutuyu çıkardım. Vücut spora alışıyor ve giderek daha fazlasını istiyor. Dediğiniz gibi uzun bara geçmek lazım. Fakat onda masrafsız nasıl bir çözüm bulabilirim acaba? Aslında masraftan başka yer darlığı sorunu var. Oda ufak bu yüzden eşya koymak istemiyorum. Parkeleri bir şekilde, barın yanında duvara dikiyorum. Dambılları da stepper ayak kısmına koyuyorum yerden kazanmak için. Diğer dambıl tekerlekleri de koltuk arkası ve yanlarında. Bu arada uyguladığım program sizce nasıl? Eylül civarından beri set ve tekrar sayısını değiştirdim. Komple yeni programa mı geçmek lazım?