Hocam sende sagol seninde katkın çok büyük seninde benimde baglantılarımız çok büyük elimizden geldiğince eğitim seminerlerini duyuralımzülküf turan dedi:hocam aklınla bin yaşa emi burdan eğitim çalışması vere biliriz hem kurslara hazırlık olur ve hemde bilgilenmiş oluruz. ama güzel konu başlıkları bula BİLİRİZ.
zaten federasyon başkanınada özelikle üstüne basa basa söyledim türkiyede fitness konusunda eğitim verecek düzeyde kişi ve kişiler yok gerçektende özgür hocam ünv bünyesinde vg bakışlarını sen kendin biliyorsun fitnes konusu tamemen kapalı bir kutu gibi biz bodi fitnessi öğrenmaden avrupada clasik bodiye geçip yarışmalar yaptılar (ilerde bu konuda bilgi vereceğim) bari buradan arkadaşları ve arkadaşlarda bizi bilgilendirir.şimdiden teşekürler.
Zülküf TURAN
FED. EĞİ. BİRİMİ BAŞ.
lisansmı,antrenorluk belgesımı.lisans soz konusu ıse bu kişisel veya klup olarak rahatlıkla alınıyor.antrenorluk ıse en son 60 ytl karşılıgında saçma soruların soruldugu bır sınavdan sonra alınabiliyordu.umarım şimdilerde gercek ımtıhanlar sonucunda ve elını taşın altına sokanlar goz ardı edılmeden verılıyordur.ALPEREN dedi:Vücut geliştirme sertifikası nasıl alabiliyoruz?
vucut geliştirme ile ilgili eğitim seminerlerinde sertifika alabilirsiniz bazı seminerler - gün bazılarıda güne kadar cıkar genelde cuma cmrtsi pazar günü yapılır bu konularda aktif olan ve düzenleyen kurum pro spordur zaten bu başlığın ana teması bu sertifika almak isteyenlere buradan gününü ve zamanını yazacagız sertifikalar ücrete tabidir ve katılımla sınırlı tutulabilirguardbody dedi:lisansmı,antrenorluk belgesımı.lisans soz konusu ıse bu kişisel veya klup olarak rahatlıkla alınıyor.antrenorluk ıse en son 60 ytl karşılıgında saçma soruların soruldugu bır sınavdan sonra alınabiliyordu.umarım şimdilerde gercek ımtıhanlar sonucunda ve elını taşın altına sokanlar goz ardı edılmeden verılıyordur.ALPEREN dedi:Vücut geliştirme sertifikası nasıl alabiliyoruz?
bende en son eryetiş hocanın semınerlerınden bırıne katılmıştım ve birkaç kendini bilmezin bozum olmasını seyrettıkten sonra sertifikamı almıştım.hemen ardından uluslararı antrenorluk sınavı vardı ve herkesın yakından tanıdıgı bır antrenor (genelde her yarışmada ve antrenorluk egıtımlerınde resmi vardır) 200 ytl karşılıgında bu belgeyı onerdı.işin garıp yanı bu belde dış ulkelerde kullanılıyordu ama turkıyede gecersızdı.idealim dışında oldugundan kabul etmemiştim.sizlerin yaptığı bu yaklaşım ise çok güzel.birçok kişinin nadir görülen bu turden faliyeti kaçırmayacagından emınım.flexor dedi:vucut geliştirme ile ilgili eğitim seminerlerinde sertifika alabilirsiniz bazı seminerler - gün bazılarıda güne kadar cıkar genelde cuma cmrtsi pazar günü yapılır bu konularda aktif olan ve düzenleyen kurum pro spordur zaten bu başlığın ana teması bu sertifika almak isteyenlere buradan gününü ve zamanını yazacagız sertifikalar ücrete tabidir ve katılımla sınırlı tutulabilirguardbody dedi:lisansmı,antrenorluk belgesımı.lisans soz konusu ıse bu kişisel veya klup olarak rahatlıkla alınıyor.antrenorluk ıse en son 60 ytl karşılıgında saçma soruların soruldugu bır sınavdan sonra alınabiliyordu.umarım şimdilerde gercek ımtıhanlar sonucunda ve elını taşın altına sokanlar goz ardı edılmeden verılıyordur.ALPEREN dedi:Vücut geliştirme sertifikası nasıl alabiliyoruz?
flexor dedi:vg fitness antrönörlük vs vs gibi seminerleri buraya işleyelim (diezin fikri) hem herkesin haberi olur hemde egitim almak isteyenler kendini yetiştirmek isteyenler bu bölümü takip ederler ve öğrenirler
yönetimin bu başlığı duyurular bölümüne taşımasını rica ediyorum
Sayın Zülküf Turan;zülküf turan dedi:Guardbody
bahsetiğin o belgeye bende sahibim ve o uluslar arası belgeyi almak için 3 gün boyunca sayin Rafael Santonya,sayın Tony Blinn,sayın Pamela KAGEN,ve Mustafa Hafzi ki bu kişile bugün IFBB EXECUTIVE COUNCİL EN ÖNDE gelen isimleridir ve dünya vücut geliştirme & fitness sporuna yön veren insanlardır. bu belgeyi almak ve kursa katılmak içinde dünyanın her yerinden gelen (yaklaşık25 kişide) bu seminere katılıp ücret ödediler ulsal düzeyde yapılan bu kursun ve verilen belgenin dünyada geçerliliği var (seninde bahsetiğin gibi) türkiyede nasıl olmasın sayın arkadaşım?
bizim kendi iç çekişmemiz ve sen ben kavgasından buraya kadar geldik ve verilen belgelerinde üzerinden cıkar sağlayanlar varsa bunun bizimle veya kursa katılarak başarılı olanların ne suçu var ??
Zülküf TURAN.