Bu spora başlayalı tam dört ay oldu. Dört aylık yoğun programlarımın karşılığını en iyi şekilde aldım. Çok iyi gelişme sağladım, ve gelişmeyle beraber ağır kilolara girmeye başladım, ve bu dört ayda bu spor benim resmen tutkum oldu. Fakat gelişimimin en güzel yerinde fazla rahatsız edici olmamakla birlikte bir sorunla karşılaştım. Benim sorunum sabahları uynadığımda sağ el serçe parmağım ve hafifde olsa yüzük parmağımda uyuşma olması, son bir aydır devam ediyor. Sabah kalktığımda sağ elimin iki parmağı ve bileğe doğru giden kısımda uyuşma oluyor, uyandığımda hemen geçiyor. Gündüz herhangibir sorunum yok, ağrıda yok. Araştırmalarıma göre büyük ihtimal diresekte sinir sıkışması, boyun fıtığı yada boyun düzlşemesi riskide var. Benim tahminim dirsekte sinir sıkışması ve preacher curl dambıl çalışmam esnasında olduğunu tahmin ediyorum. Acıyı o zaman hissetmiştim. Öncelikle başlangıç aşamsında ve rahatsız edici olmamasından dolayı bu akşamdan itibaren bir hafta ara vermeyi eğer sorunum geçerse hafiften yeniden başlamayı düşünüyorum. Eğer bir hafta içinde geçmesse doktora gitmeyi ve tahminlerim doğruysa üç ay gibi bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Bu rahatsızlığı yaşamış olan yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim.