Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
öğrenciyim beslenmemi dört dörtlük yapamıyorum..ayrıca supplementlerin bence gelişime katkısı yüzde 10 falandır. gelişimi az bulabilirsin ama supplementlerle bağdaştırman garip olmuşo kadar suplement kullanmana ragmen genede az gelişmişsin![]()
Talihsiz bir yorum olmuş..o kadar suplement kullanmana ragmen genede az gelişmişsin![]()
çook iyi kardeşim tam benim hedefim 73 74 kg falanım boyum 178 vucut tıpımız benzıyor baya bakalım senın kadar olabilecekmiyim
Çok guclu bir gorunumun var. Yag oranini dusurursen super olur.
Merhaba gerçekten çok güzel bir gelişim olmuş. Kafama bir şey takıldı "7 yumurta (sarı)" yazmışsınız, sadece sarısını mı yiyorsunuz?
Buarada En Fazla kaç set ve kaç tekrar yapmamız lazım?
Öncelikle selamlar, gelişim ve başarı için tebrik ederim. Güzel bir azim10. ayı doldurdum..son durumum : 81 kg yüzde 10.5 yağ oranı.. eleştirileri bekliyorumbirde ufak bir sorum olucak daha fazla yağlanmalıyım mı bulk donemınde yoksa bu yağ oranını korumaya mı çalışmalıyım?
şubata kadar yağlanayım biraz daha o zaman..teşekkürlerÖncelikle selamlar, gelişim ve başarı için tebrik ederim. Güzel bir azim
Kişisel yorumum ise eğer ki daha hacim anlamında büyümek niyetindeysen biraz yağlanmadan kaçma zaten bu süreci yaşamış ve kendini vücudunu ve de program anlamında sana neyin nasıl sonuç verdiğini çözmüş olmalısın diye düşünüyorum. O yüzden hacim almak istiyorsan yağdan da almaktan korkma. Rahat bir şekilde 3 4 aylık periyotta çok net bir şekilde define olabileceğini düşünüyorum ve emin ol bu sefer ortaya çıkacak sonuç çok daha mükemmel ve şaşırtıcı olacaktır.