• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Serdar 83kg 1.78cm %12yağ 7ay

niye supplementler steroidmi. :) normal besinden hiç bir farkı yok, ette amino asit, oda amoni asit.tek far kbir ihazır, diğeri ise yavas yavas vucuda enerjı yaktırarak hazr

Merhaba gerçekten çok güzel bir gelişim olmuş. Kafama bir şey takıldı "7 yumurta (sarı)" yazmışsınız, sadece sarısını mı yiyorsunuz?

Kolların özellikle de önkolların dikkatimi çekti gayet başarılı degişim olmuş.Biceps-triceps-önkol programını yazar mısın ?

haftada 6 yapıyorum şuanda zaten en iyi verimi ondan almıştım kolum için :
haftada iki gün yapıyorum..
Birincisi:
Barbel curl 12 10 10 8 6
Db alternate curl oturarak 8 8 6 6
Scott curl 10 10 8 8
Hummer curl 12 12 12 12

İkincisi:
Z bar barbell press 14 14 12 12
Db alternate curl 12 12 10 10
Scott curl 12 12 10 10
Hummer curl 12 12 12 12

fazla tejkrar ınceltmez, buyutur derdım ınanmazlardı..onlara guzel ornek olmussun serdar abi.. tekrardan ttebrık ederm. ;) az tekrar yapanlar testesteron kullanıp tendonları gucsuz bırakmamak ıcın yapanlardır.

10. ayı doldurdum..son durumum : 81 kg yüzde 10.5 yağ oranı.. eleştirileri bekliyorum :) birde ufak bir sorum olucak daha fazla yağlanmalıyım mı bulk donemınde yoksa bu yağ oranını korumaya mı çalışmalıyım?

Eklentiler

• IMG_6800.JPG
    IMG_6800.JPG
    39,3 KB · Görüntüleme: 714
  • IMG_6801.JPG
    IMG_6801.JPG
    45,6 KB · Görüntüleme: 703
  • IMG_6802.JPG
    IMG_6802.JPG
    38,4 KB · Görüntüleme: 681
10. ayı doldurdum..son durumum : 81 kg yüzde 10.5 yağ oranı.. eleştirileri bekliyorum :) birde ufak bir sorum olucak daha fazla yağlanmalıyım mı bulk donemınde yoksa bu yağ oranını korumaya mı çalışmalıyım?
Öncelikle selamlar, gelişim ve başarı için tebrik ederim. Güzel bir azim :)
Kişisel yorumum ise eğer ki daha hacim anlamında büyümek niyetindeysen biraz yağlanmadan kaçma zaten bu süreci yaşamış ve kendini vücudunu ve de program anlamında sana neyin nasıl sonuç verdiğini çözmüş olmalısın diye düşünüyorum. O yüzden hacim almak istiyorsan yağdan da almaktan korkma. Rahat bir şekilde 3 4 aylık periyotta çok net bir şekilde define olabileceğini düşünüyorum ve emin ol bu sefer ortaya çıkacak sonuç çok daha mükemmel ve şaşırtıcı olacaktır.

Öncelikle selamlar, gelişim ve başarı için tebrik ederim. Güzel bir azim :)
Kişisel yorumum ise eğer ki daha hacim anlamında büyümek niyetindeysen biraz yağlanmadan kaçma zaten bu süreci yaşamış ve kendini vücudunu ve de program anlamında sana neyin nasıl sonuç verdiğini çözmüş olmalısın diye düşünüyorum. O yüzden hacim almak istiyorsan yağdan da almaktan korkma. Rahat bir şekilde 3 4 aylık periyotta çok net bir şekilde define olabileceğini düşünüyorum ve emin ol bu sefer ortaya çıkacak sonuç çok daha mükemmel ve şaşırtıcı olacaktır.
şubata kadar yağlanayım biraz daha o zaman..teşekkürler

Kardeşim seni gerçekten tebrik ediyorum iyi bir vücut inşa etmişsin ama çok sağlam da bir karaktere sahipsin . Bu vücut tecrübesiz bir elden çıkamaz ama sen bu bilgi ve birikimine rağmen herkesin görüşünü saygıyla karşılıyor herkesle fikir alışverişinde bulunuyorsun. Allah gönlüne göre versin diyor çalışmalarını takdir ve ilgiyle takip ediyorum. Helal olsun bu alçakgönüllüluge!

Back
Yukarı