Serdar Aktolga

OdnamoK

Özel Üye
Musclememory.com'daki dereceleri:

2002
World Championships - NAC, Medium-Tall, 5th
2003
World Championships - WABBA, Medium, 15th
2004
European Championships - WABBA, Medium, 4th
2005
European Championships - WABBA, Medium, 3rd
World Championships - WABBA, Medium, 3rd
2006
European Championships - WABBA, Medium, 1st

Blitz'den aldıgım son bilgiye dayanarak
Caddebostan Migros'un orda acılan Hardline dükkkanında bulabilirmisiz arkadası.. orda durup satış yapıyor ve cok mütevazi oldugu da soyleniyor..
Karasan bu adamı da zıvanadan cıkarttın ya ;) daha ne diyim :P

Kımmeryalı kardesımın vucudu kadar acıklamaları da cok gercekcı ve bılınclı , onun gıbı sporcular baska memleketlerde el ustunde tutulurken bızde devlet elıyle engellenıyor.

Egrı oturup dogru konusalım, dopıng hadısesı butun profesyonel branslarda var, podyumda derece almıs 'temız' bır bodycıde dunyada daha gorulmemıs bır sey, neden bu cezayı hala affetmezler, sanıyorum sadece dopıng cıksa affedılırdı ama yerıne
baskasını gecırıp onda da uyusturucu bulununca ıs sarpa sardı.

O da serdarın sanssızlıgı , ancak ne olursa olsun bır sampıyon kollanmalıdır, naım ulkeye geldıgı zaman steroıd tupu gıbıydı,
burdada eskı anabolızanlara ve steroıdlere devam edıldı ve devletın destegı ıle bır sampıyon harcanmamıs oldu, defalarca gururla alkısladık onu, serdarın kabahatı ne, bızım dopıng kurulu kraldan cok kralcı , sankı dunyada dıger ulkelerde cok
sıkı yapılırmıs gıbı bu ısler hareket edıyorlar.

Ben bu konuda bır asama ılerı gıdecegım ve belırlı bazı maddelerın profesyonel bodycıler ıcın bellı oranlarda resmen serbest bırakılması gerektıgını soyleyecegım.
Su anda yasaklıyosun, tecrubesı olan parası cok olan testte cıkmayacak ayarlamaları yapıyor, bırak mesela testosteronu
bellı bır oranda serbest esıt sartlarda musadele sursun.

Bu dedıgımın olmayacak bır sey oldugunu sanmayın , dunyada pek cok dopıng testı yapılmayan musabakalar var.

avrupa şampiyonu olmuş bir sporcuyu sadece tebrik etmek düşer. (konu çok eski olsa da) umarım yolum bir ara caddebostan'a düşer de iki kelam eder bilgilerinden tecrübelerinden faydalanırım.

bu arada kendisine vücutçu olarak ilk rastladığımdan beri çılgın bediş'teki bir karaktere çok benzetiyordum, o olma ihtimali yüksek hatta üstteki röpörtajda yonca evcimik'le resmi de var serdar aktolga zamanında oynamış çılgın bediş'te sanırsam.

avrupa şampiyonu olmuş bir sporcuyu sadece tebrik etmek düşer. (konu çok eski olsa da) umarım yolum bir ara caddebostan'a düşer de iki kelam eder bilgilerinden tecrübelerinden faydalanırım.

Serdar Aktolga hardline ile olan sponsor anlaşmasını bitirdi diye biliyorum, caddebostanda bulamayabilirsin..

geçen sene caferağadaki müsbakaya gelmişti sözüm ona show yapmaya :P arka bacaktan başka hiç bi tarafı iyi deil ve bu benim değil tanıdığım çoğu kişinin görüşü..

o değilde, İlk gazete sayfasının Başlığı güzel "Dopingli yakalanmam, TECRÜBESİZLİKTİ" :)

İlginç. Geçen sene boyunca hep aynı salonda çalıştık. Arka bacakla beraber her tarafı iyi. Sanıyorum tribünün çok uzak noktasında oturdunuz.

Yoo sadece tribünden değil yakınen de gördüm kendisini. Gerçi vücudunun iyi yada kötü olmasına biz değil hakemler karar veriyorlar. Ama o günkü ve diğer zamanlardaki fotoğraflarına biraz daha tarafsız bakarsanız belki hak verirsiniz.

black, serdar aktolga'nın şov yaptığı zaman bende podyuma çıkmak üzereydim.. podyum arkasında karşılaştık.. o bulk haline göre çok iyiydi.. sanırım yarışma fotoları ile kıyaslıyorsun..

Serdar abinin Erzurumdaki Salonumuzda Dev Posterleri var . Her antremanda kendisine bakar moral bulurum ..

Serdar Hocama her nekadar maille olsun normal mesajla ulaşamasamda başarılarından kıvanç duyduğumu belirtmek isterim.

hakkını vermek gerek çok kaliteli bir bodybuilder. ve çok estetik bir vücudu var. son antalyada salonda bir arkadaşım görmüş kendisini. yanındayken ben vücut geliştirmeciyim demeye utandığını söylüyor kendisi. 52 cm kolu olan bir abi bunu söyleyen

son zamanlarda kendisine weider sponsor oldu sanırım weider ın caddede ki dükkanında gördüm yanlız akılalmaz bulktı tanıyamadım yüzsüz gibi bide müsabık mısınız abi dedim sana bi hediye vereyim dedi cıkardı cekmeceden balkan sampiyonasından galiba bi fotograf verdi sonrasını hatırlamıyorum abi özür dilerimler tanıyamadım büyük hayranım demeler falan güldü tavuk pirinc yemeye devam etti bende arkama baka baka döndüm

Back
Yukarı