Serge Nubret

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
http://www.schwarzenegger.it/mro/nubret.html

sn195.jpg

sn196.jpg

sn259.jpg

sn322.jpg

sn350.jpg

sn391.jpg

sn392.jpg

sn394.jpg

sn396.jpg

sn353.jpg

33kg ile pulloverı 30 sn arayla yaparım, iddayada girerim!! 5*10 dan sabit 33kg ile 30 sn arayla yaparımbench_Ohyper_

33kg ile pulloverı 30 sn arayla yaparım, iddayada girerim!! 5*10 dan sabit 33kg ile 30 sn arayla yaparımbench_Ohyper_
Bu adam 10 set yapıyor :D
5 ile 10 set arasında inanılmaz fark var.
o otuz saniye dinlenmelerde, oksijen borçlanması denen durum oluşuyor, her bir set bir öncekinden daha zor hale geliyor ve 10 tekrardan fazla yapıyor olabilir.
O dergiye bakayım, yazarım burada, ancak 70 ya da 75 pound ve 30 saniye dinlenme ile yaptığını ve buna Lou Ferrigno'nun yetişemediğini biliyorum.
Ki Lou Ferrigno inanılmaz güçlü bir adamdı ;)
Bu adamın yöntemi maraton idman, bu özellikle Avrupa'da uygulanırdı.
Ahmet Enünlü'de bu yöntemi uygulamış, ve sıradan bir ölümlü için inanın mucizeden farksız bu idman yöntemini uygulamak.

10 Set pullover :shock: Serge Nubret toplamda kaç set göğüs yapıyor peki ?
Tek hareket için 10 set yapıyorsa o göğüs antremanı 3 saatte bitmez walla .
40-50 set filan mı yapıyor bu adama bir göğüs antremanında .Gerçi 4 kg at eti yiyen birisinden beklerim dogrusu .
Umarım sadece pullover hareketi için 10 settir farklı bir çalısma sistemi herhalde.

10 Set pullover :shock: Serge Nubret toplamda kaç set göğüs yapıyor peki ?
Tek hareket için 10 set yapıyorsa o göğüs antremanı 3 saatte bitmez walla .
40-50 set filan mı yapıyor bu adama bir göğüs antremanında .Gerçi 4 kg at eti yiyen birisinden beklerim dogrusu .
Umarım sadece pullover hareketi için 10 settir farklı bir çalısma sistemi herhalde.
3-4 saat idman yapıyor evet.
Zaten asla diyet yapmadığını belirtiyordu, yani o idmanlar hem kasları şişiriyor hemde yağ birikimine asla izin vermiyor.
Kondüsyon inanılmaz, göğüs idmanı 40 setten asağı değil evet.
Bench Press'te 90 kilo üzerine çıkmıyormuş, ama göğüsleri en iyi 4-5 göğüs arasında!
İnsanların vücut yapısına göre idman yapmasının önemi ortaya çıkıyor.
Bu adam Dorian Yates gibi idman yapsa eminim asla böyle muhteşem olmazdı, ya da Dorian Yates 3-4 saat çalışsa asla olduğu gibi olmazdı.
Vallahi ben kendimi hala çözemedim :D

kesinlikle çok vurucu bi cümle!!
zaten bi süre sonra bu sporun güzelliğinin insanın kendisini tanıması olduğunu anlıyorsunuz

3-4 saat idman yapıyor evet.
Zaten asla diyet yapmadığını belirtiyordu, yani o idmanlar hem kasları şişiriyor hemde yağ birikimine asla izin vermiyor.
Kondüsyon inanılmaz, göğüs idmanı 40 setten asağı değil evet.
Bench Press'te 90 kilo üzerine çıkmıyormuş, ama göğüsleri en iyi 4-5 göğüs arasında!
Bu adam Dorian Yates gibi idman yapsa eminim asla böyle muhteşem olmazdı, ya da Dorian Yates 3-4 saat çalışsa asla olduğu gibi olmazdı.
Vallahi ben kendimi hala çözemedim :D

karasan zaten bu bodybuilding bir muamma...daha evvelde söyledim bb de her zaman 2+2=4 değil. yani serge nubret göğüste 90 kilo üstüne çıkmadan o harika göğüsleri yapmışken dorion yada jay 90 kilo ile o kütleye ulaşamazlar. bu işte her zaman araştırmacı olmak gerek. ben geçen haftaki göğüs programımı orta ağırlıkta çok tekrar çalıştım göğüslerim patlayacak gibi şişti ve istediğim verimi aldım. hafta sonu da göğüste ağrı oluştu. geçen yıl kışın göğüste ağır giriyordum ama istediğim etkiyi elde edemiyordum yani şişmiyordu kas...bu sene çok ağır girmeden orta ağırlıkta en az 10 tekrar girebileceğim ağırlık kullanayım diyorum...göğüslerim istediğim şekle bir türlü gelmedi çünkü. birde bizim eğik sehpanın açısından mıdır nedir üst göğüste omuzlar tutluyor. yani omuz çalışsam o kadar tutulmaz...

90 lı yıllarda halter adlı dergi vardı elimde orada serge nubretin göğüs programını vermişlerdi hatırladığım kadarı ile baya bi set yapıyordu göğüste...birde arka kapak fotosu vardı. hayrandım o fotoya...göğüsler, bel ve kollar muhteşem duruyordu...müthiş bir genetik. günde 3-4 saat çalışmak her babayiğidin harcı değil...

Evet, bu adam 22 yaşında hiçbir ilaç kullanmadan 50 santim kol yaptığını söylüyordu, ki kendisi son derece ince eklemli bir adam.
Bende mesela iyi bacaklara sahibim, hep çok tekrar çalıştım, setler arası az dinlenme, çok tekrar ve set.
Ha, belki ağır çalışsam daha da büyük olacaklardı, ama kesin olan birşey var, hacim için ille ağır kilo 6-10 tekrar gerekiyor lafı doğru değil.
En önemlisi değişik idmanları sene içijne yaymak ama bunu pek yapamıyoruz.
Geçişli sistemi yapan pek yok.
Caart diye ağır kilo, bol dinlenme bol kalori, yaz gelince çok tekrar, az dinlenme, diyet...
Maalesef bilimsel yaklaşım yok bizde, buna bende dahilim.
Bilsek bile, uygulamada sistematik olamıyoruz çoğumuz.

Dediğin çok doğru Karasan, çoğu arkadaşımı bu konuda uyarıyorum, değişik sistemler uygulayın diye. Temel olarak piramit sistem uygulayıp, arada kaslarını farklı şekillerde uyarabilirsin diye ama dinleyen kim.

Ya play'a basmadan önce çok şaşırdım, adam çırılçıplak duruyor sanki:D "Ne oluyor yav" dedim:D:D
Şöyle bir bakın play'a basmadan önce mayosu yok sanki...:D:D

Ya play'a basmadan önce çok şaşırdım, adam çırılçıplak duruyor sanki:D "Ne oluyor yav" dedim:D:D
Şöyle bir bakın play'a basmadan önce mayosu yok sanki...:D:D
valla mestano daha senin yazini okumadan bile görür görmez ayni seyi bende düsündüm :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı