Bu adam 10 set yapıyor33kg ile pulloverı 30 sn arayla yaparım, iddayada girerim!! 5*10 dan sabit 33kg ile 30 sn arayla yaparımbench_Ohyper_
3-4 saat idman yapıyor evet.10 Set pullover :shock: Serge Nubret toplamda kaç set göğüs yapıyor peki ?
Tek hareket için 10 set yapıyorsa o göğüs antremanı 3 saatte bitmez walla .
40-50 set filan mı yapıyor bu adama bir göğüs antremanında .Gerçi 4 kg at eti yiyen birisinden beklerim dogrusu .
Umarım sadece pullover hareketi için 10 settir farklı bir çalısma sistemi herhalde.
İnsanların vücut yapısına göre idman yapmasının önemi ortaya çıkıyor.
3-4 saat idman yapıyor evet.
Zaten asla diyet yapmadığını belirtiyordu, yani o idmanlar hem kasları şişiriyor hemde yağ birikimine asla izin vermiyor.
Kondüsyon inanılmaz, göğüs idmanı 40 setten asağı değil evet.
Bench Press'te 90 kilo üzerine çıkmıyormuş, ama göğüsleri en iyi 4-5 göğüs arasında!
İnsanların vücut yapısına göre idman yapmasının önemi ortaya çıkıyor.
Bu adam Dorian Yates gibi idman yapsa eminim asla böyle muhteşem olmazdı, ya da Dorian Yates 3-4 saat çalışsa asla olduğu gibi olmazdı.
Vallahi ben kendimi hala çözemedim![]()
[youtube]xOeRCWyqMf8[/youtube]
Ya play'a basmadan önce çok şaşırdım, adam çırılçıplak duruyor sanki"Ne oluyor yav" dedim
Şöyle bir bakın play'a basmadan önce mayosu yok sanki...![]()
valla mestano daha senin yazini okumadan bile görür görmez ayni seyi bende düsündümYa play'a basmadan önce çok şaşırdım, adam çırılçıplak duruyor sanki"Ne oluyor yav" dedim
Şöyle bir bakın play'a basmadan önce mayosu yok sanki...![]()