Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarıştığı kategori de dünyanın en iyisi diyebilirim Müthiş bir omuz çatısı var Zyz ile kıyaslanması saçma Zys (jeff seid--marc fitt) gibi isimler ile kıyaslanabilir
Lazar bildiğim kadarıyla 20 li yaşlarda başlıyordu vücut geliştirmeye ki ilk bi kaç senesinde çok bilinçsiz oldugunu felanda belirtmişti bu yüzdenmidir bilinmez lazarın pek dikkat çeken bir çatısı yok onun olayı definisyon sergi ise mükemmel bi iskelet yapısına sahip geçmişiyle ilgili pek bilgi bulamıyorum ama tahmınım 14-15 yaşından beri bu sporu yaptıgı yönünde
Fotograflar yanıltıyor bence en ufak adam lazar kalmıs burdaki videoda 1.40 ta hepsi gözüküyor hiçbiri lazaran büyük durmuyor .Ama serginin omuzlar cidden iyi
Bu adamı yeni gördüm inanılır gibi değil gerçekten. O boyda o definasyon, orantısı acayip, genetiği de müthiş iyi. Allah vermiş gerçekten ne diyelim tipi de baya iyi adamın. Yalnız Lazar'da ki iticilik bunda da var neden bilmiyorum yüzlerine yaptırdıkları estetiklerden heralde. Nick Auger gibi durmuyor çoğu tip olarak.