Sergio Oliva hayata Gözlerini Yumdu...

12 kasım 2012 itibarı ile sergio olivia hayata gözlerini yumdu. Serge Nubret'in Ölümünden sonra Body Camiası Bir Büyüğünü daha kaybetti. Sergio'nun Ölüm Nedeni'nin böbrek yetmezliği olduğu söyleniyor.Sergio'nun 1 - 2 yıldır düzenli oalrak diyalize gittiği biliniyor... Sergio Oliva 71 yaşındaydı.

sevenlerine başsağlığı diliyorum
yaşam boyu edindiği tecrübelerini bilgilerini bizlere aktardığı için sonsuzlukta ona sonsuz teşekkür ederim

body building dünyası için büyük kayıp üzüldüm açıkcası umarım 70 küsür yıllık hayatında istediklerini yapıpda göçmüştür bu dünyadan

son donemde hamile goril gibi gezen tipleri gorunce "the myth" sergio hakikaten efsaneymis , topragi bol olsun

ben de biraç saat önce gördüm çok üzücü bir haber kendisi bir efsane olarak anılacak vg camiasının gelmiş geçmiş en büyük isimlerindendi...

Oliva'nın da Ölmesiyle Altın Çağdan geriye En bilinen isimlerden Arnold - Frank Zane - Dave Drapper - ve Lou Ferrigno kaldı gibi gözüküyor. Tabi Allah uzun ömürler versinde Sanırım 10 yıl kadar sonra " Altın Çağ " Tamamen Öksüz kalacak :(

Back
Yukarı