Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
emrah dedi:gıne de guzel abıcım 4yıla gore az ama gecekten cok estetık gozukuyo bence kurden once abıcım yemege yuklen sınrada kure cok ıyı olcagına ınanıyorum selametle bu arada nerdesın abı?
bomberman dedi:4 sene az bir zaman degil ve üstüne üstlük kür yapmissin... vücuda bunlari göz önüne almadan bakinca süper duruyor ama 4 sene diyince insan söyle bi durakliyor. yani 4 senede cok daha fazla seyler yapilabilirmis gibi geliyor insana. kür konusunda hata yapmana üzüldüm. o nasil hoca öyle anlamadim... yazik bu kür isi bi garip olmaya basladi neyin sahte neyin olmadigi belli olmuyor acikcasi. bi daha ki sefere dikkatli ol derim... vücudun estetik ve kas kütlesi olarak bana göre su anda iyi... killar icin napiyorsun onu bende merak ettim... ayrica calfler nerde????????? :x :x :x kimse sormamis bunu su ana kadar. calfler cok ince geldi bana bilmem yaniliyormuyum ama bu kadar ince calfler böyle bi vücuda hic yakismamis. diger taraflar fene sayilmaz su an icin.
Saygilar.
abi sen ne diyorsun ya? 3 ayda 6 kilo,kas.3 ayda 6 kilo kastan aşağısını kazanırsa ben adam değilim.
En az diyorum, ve kür yok bir şey yok.
Private dedi:tamam zaten ben azaltarak hesapladım.3 ayda 6, 1 yılsa 24 kilo yapar.azalacağını düşünerek 16 hesapladım.yine de çok.
saydam dedi:professor arkadaslar neye dayanarak 4 sene de eksik kalmis diyorsunuz bunu acarmisiniz?