Ben genelde yagsiz yapmakla birlikte bazen keten tohumu yagi kullaniyorum.Yağsız pirinç tarifini yazarmısınız
Hocam tost makinasında güzel oluyor mu nasil pisiriyosunHome made kebap [emoji1]
Daha once hazirini almistim ama aralara hep yag sıkıştırmislardi. Bugun kendim yaptim dolaba koydum antrenman sonrasi tuketecegim.
![]()
![]()
Son olarak hepsinin ustunde biraz zeytinyagi gezdiriyoruz, karabiber ve tercihe gore baska baharatlarla da tatlandirabilirsiniz.
Eat like an animal
Train like a beast
Sleep like a baby
Bahsettigim sekilde hazirladiktan sonra kısık ateste pisiriyorum, tat olarak guzel oluyor ben begeniyorumHocam tost makinasında güzel oluyor mu nasil pisiriyosun
Ben keten tohumu yagi aliyorum aktardan, 50ml bana 2-3 hafta yetiyor, pilava ve sabahlari yulafli yumurtaya 1 cay kasigi ya atiyorum ya da atmiyorum. Su aralar definisyonda oldugumdan pilavi antrenman sonrasi su bardaginin 4/3 u sekilde tuketiyorum. Kucuk teflon tavada 10dk da pisiyor. Guzelce kavurmak lazim. Simdi de kori soslu hindi ve kori soslu pilav yaptim. Bugun biceps triceps forearm gunuydu..pilavda ne kadar yağ kullandın? Birde tavuğu neyde yaptın?