Beatboxer
Üye
Cifti görünce baya ilgini cekmis, böyle bir beraberliktiligin nadirligindendir tahminim... Bence eski yesil cam filmleri bir yalandi, masallar gibi, böyle iliskiler bence o kadar nadirki, bosuna umutlanmamak gerek, ama sansli kisiysen eger, degerini bilmelisin tabiki. Tabi masallarin kendiliginden olusacagini sannetmeyi birakip, kendi masalini olusturmak bence en dogrusu. Belki o zaman böyle iliskiler o kadar nadir olmaz. Uyku saatim gelmis, yarin is. Iyi geceler herkese.
Ben de şimdi işten yazıyorum...Gece resepsiyonundan herkese iyi sabahlar

Doğru söylüyorsun...Sadece; belki yalan değildi; ama masalsıydı...O dönemdeki insanlar kendi masallarını "başka"larına aldırmadan o kadar güzel yazmışlar ki...
Şimdi gözlemliyorum da; duygular o kadar yozlamış; o kadar körelmiş; masal yazmayı bırakın, dinlemek bile gelmez insanın içinden...Çünkü artık herşey "başka"larının gözü önünde; çünkü artık taklitler var; çünkü insanlar doyuma ulaşmış; malum insanoğlu hep daha fazlasını istio...Böyle bi ortamda aşka sevgiye ne kadar yer kalabilir ki...
Aşka az yer kaldı...Ama asla ölmez bence; toprağın altında bile "sevgi"yle "saygı"yla dost olarak yaşamaya devam eder...
Saygılarımla...