Sheru classic - kai, phil, jay

MR. Olympia sonrası ilk yarışma olan Sheru Classic'den bir kaç judging fotosu, Hadi şimdi de bana Phil Heath sandow'u haketti deyin !

Eklentiler

• BOB_0667wtmk.jpg
    BOB_0667wtmk.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 651
  • BOB_0668wtmk.jpg
    BOB_0668wtmk.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 650
  • BOB_0669wtmk.jpg
    BOB_0669wtmk.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 631
  • BOB_0672wtmk.jpg
    BOB_0672wtmk.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 635
  • BOB_0676wtmk.jpg
    BOB_0676wtmk.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 604
Ve birkaç tane daha

Eklentiler

• TxUd0.jpg
    TxUd0.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 553
  • mkd7h.jpg
    mkd7h.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 529
  • jw2TI.jpg
    jw2TI.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 478
  • Ik61F.jpg
    Ik61F.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 582
  • 9lBEE.jpg
    9lBEE.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 558
  • ZpjZk.jpg
    ZpjZk.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 556
kai bacakları arkadan iyi gözüküyor.aslında her açıdan gayet güzel.. jay in calf lerini beğenmedim.. ben daha çok bacaklarla ilgilendiğim için kai diyorum :D

Phil´de buldukları nedir arkadaş Phil´e bakınca Mr Olympia olacak yada bu Sheru´yu kazanacak potansiyel görmüyorum Kai Phil´den daha iyi benim düşüncem bu.

Kai Greene bariz şekilde iyi hepsinden. Her bölgede önde neredeyse, özellikle sırtta bariz fark yaratıyor.

• Like
Reactions: R10
Arkadaşlar gözden kaçırdığınız bişey var. O da estetik... Kai olsun, jay olsun phil heath'ın yanında nasıl durduğuna bakın. Phil her yönüyle estetik. Belin inceliği bile yeter. Kollar aynı dolgunlukta ama bel bölgesi süper... Bence phil heath'dan sonra estetik olarak victor martinez 2 olmalıydı. Kai green ve Jay cutler oldukça kütleli ama biraz da estetik ve zerafet önemli diye düşünüyorum. İyi forumlar...

Özellikle ilk mesajdaki 1. ve 2. resim neden Phil'in kazandığını açıklıyor sanırım. Evet belki diğerleri bazı bölgelerde daha geniş ve kaslı ama Phil'deki estetik ikisinde de yok. Phil'in özellikle belinin inceliği inanılmaz. Hemen yanındaki Jay'in beline bakınca daha da iyi anlaşılıyor bu durum.

Bel inceliğinden estetikden dem vuran arkadaşlar için söylüyorum. Eğer bel inceliği değerlendirmelerde önemli bir kıstas olsaydı Cutler'ın hiç bir zaman Olympia olamaması, Dexter'ın ise her sene Olympia olması gerekirdi zira Cutler da ne bel inceliği ne de estetik var. Dexter ise o bel inceliği ve karın kaslarının simetrisiyle her sene olympia olabilirdi yani demem o ki değerlendirmelerde en önemli kıstas ; hacim, simetri, orantı, definasyon ve kuruluktur. Estetik ise görece bi kavram olduğu için estetik açıdan sporcular üzerinde jürinin hemfikir olabilmesi zordur.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:09 ----------

Üstelik Phil'in belinin ince olması normal çünkü kendisi ince :D

abi benim gönlüm philden yana ama yalan atacak halim yok kai'nin hakkı yenmiş..

Jay de bana kalırsa tamamen eski başarılarının gölgesinde gidiyor o da ancak 2.liğe yetiyor. daha da düşse bırakır zaten ki öyle olacak gibi gözüküyor..

2005'ten sonra coleman nasıl yavaş yavaş düştü ve bıraktı jayinde sonu o kimse bana 40 yaşından sonra daha da irileşip mr olympia fln olacağını söylemesin..

ben bu estetik mevzusunu anlamıyorum arkadaş bu sporun doğası en kaslı olmayı gerektiriyor her şey bu kadar bariz. en iyi bacaklar kimde? kesinlikle philde değil. en iyi sırt kimde? kai. en iyi göğüs kimde? phil olmadığı yine bariz. kollar biraz tartışmaya açık bir konu ama orada da kainin üstünlüğü olduğunu düşünüyorum. bir de şu var bele bakılarak olympia belirlenecekse bu şampiyonayı fitness yarışmalarıyla birleştirsinler bari...

bu fotograflara bakarak , phillin birinci olmasını anlarımda , jay nasıl ikinci oldu arkadaş , jurilerden kimsemi görmedi jayin sırtını....sıralamanın 1-kai 2-phill 3-jay olması lazım , bu kadar bariz hak yendigini ilk kez görüyorum....

not: tamamen bu fotograflara bakarak yorumladım , jurilerin baktıgı açıdan belki herşey çok farklıdır

jay da hep synthol lu sol kolundan poz veriyo bidee sanki kai nin sağ biceps le sol arasında fark var gibi geldi bana

bence bu yarışma ayıp olmasın diye phil e verilmiş olabilir ama seneye kai olympia yı kesin alır bence

Back
Yukarı