shoulder press kaç basıyorsunuz

berkay7743

Özel Üye
42.5*2 85 kg dambıllarla rekorum 7 tekrar forumu bench başlığı var omuz başlığıda olsun istedim dambıl örneği verdim ama isteyen bar ile isteyen dambıl ile bastığını yazabilir

2 tane 20 kilo dambıl ile rekorum 6 tekrar ama çoğu zaman 5 tekrarda kalıyorum. 20 Temmuz 2016 tarihinde 6 tekrar yapmıştım. O zamandan beri 6 tekrarı geçemedim. 2 aydan uzun süredir bir ilerleme olmadı ne yazık ki. Yerimde sayıyorum.

Son düzenleme:
benim rekor tazelendi 2 adet 42.5 kg dambıllarla 11 tekrar

Sırrın nedir? Ben 2 aydan uzun süredir shoulder press'i 2 tane 20 kilo dambıl ile yapıyorum. Tekrar sayım hiç artmadı. Tekrar sayım hiç artmadığı için de ağırlığı yükseltemiyorum. Yerimde sayıyorum. Neden böyle oldu benim sence? 5-6 tane tekrar yapabildiğim için ağırlığı yükseltemiyorum.

Sırrın nedir? Ben 2 aydan uzun süredir shoulder press'i 2 tane 20 kilo dambıl ile yapıyorum. Tekrar sayım hiç artmadı. Tekrar sayım hiç artmadığı için de ağırlığı yükseltemiyorum. Yerimde sayıyorum. Neden böyle oldu benim sence? 5-6 tane tekrar yapabildiğim için ağırlığı yükseltemiyorum.
şu anki sır steroid kürü ama zamanında ben arttırmak için kreatin kompleks nox kompleks testesteron kullanıyordum bench artarken oda artıyordu[DOUBLEPOST=1475041830][/DOUBLEPOST]
şu anki sır steroid kürü ama zamanında ben arttırmak için kreatin kompleks nox kompleks testesteron kullanıyordum bench artarken oda artıyordu

bir dönem bende 20 kg da takılmıştım daha sonra savaş cebecinin 8x5 omuz programını uyguladım faydasını gördüm
ancak programı kendime göre uyarladım şöyle;
5 set 20 kg 5 tekrar geri kalan 3 sette ağırlığı bir kademe düşürerek gene 5 tekrar
ama 20 kg ile o zamanda 10 tekrar falan çıkartabiliyordum normal setlerde
sen 5 6 tekrar çıkartıyorsan eğer
17.5 kg ile 5 set 5 tekrar geri kalan 3 set 15 kg ile 5 tekrar yapabilirsin
2.3 setten sonra dinlenme süreleri 1.5 dk altında olursa seti çıkaramazsın mutlaka kolunda saat olsun
ben bu şekilde arttırmıştım

simith makinesinde takıyorum her 2 tarafa 15 17.5 kg ıkına ıkına 12 tekrar çıkartıyorum millet tiptip bakıyor hareketten kalkınca adamlar takıyor 30 30 u tak tak tak yapıyorlar bende hayretle izliyorum

omuz hassas kontrolü ve doğru form yapmasak sakatlarız. Omuzlar zaten çok fazla ağırlık gerek duymuyor maksimum dambıl ile tekli 20 kg'a kadar ağırlıklar omuzu şişiyor fazlası omuz kütlemeye başlar :D

Bence genel gecer olcut herkesin kendi vucut agirligi olmali, omuz press kac basildigindan ziyade, amut sinav denediniz mi hic?, ornegin duvara karsi denebilir, temiz bir tane amut sinav cikarabiliyorsaniz yeterince guclu omuzlara sahipsiniz demek.. isin icine sirt, triceps de giriyor ama omuz gucu en belirleyici

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Back
Yukarı