Sigara İçiyor Musunuz?

Sigara içiyor musunuz?

• Total voters
    2.529
sigarayı çok çok çok çok nadir içerim,içime çekmeden içerim, belirli bir periyodu yok ama yılda 2-3 belki desem yeridir. o sigara da djarum black olur, karanfil aromalı. bu şekilde olunca keyifli oluyor, Allah kendi nazarımdan korusun tekrar istemiyorum, iradem sağlam.
alkol de aynı şekilde, belki biraz daha fazla, 2 ayda 1 gibi falan.
kola, kahve, çay içerim, kahveyi çok severim özellikle.

kahve hariç hepsi tolere edilebilecek miktarlarda. böyle olabilince de sorun yok diye düşünüyorum.

sekiz aydir kullanmıyordum yeniden başladım.

bu arada günde bir paket içiyordum ve bazende yetmiyordu maraş otu denen birşey kullanarak bıraktım ama bu maraş otu kötüye kullanım oluşturablir ve tecrübeli değilseniz zor olur hatta tehlikeli bile olabilir bunun adı ot diye sakın sigara gibi zannetmeyin nikotin bandı gibi bir tesiri var fakat hiç gerek yok bence nikotin hapı veya nikotin bandı çok daha iyi iş görür siz bana bakmayın onlarında dozunu kademeli ve istikrarlı olarak düşürerek hem sigaranın refleks alışkanlığını unutuyorsunuz hemde sinirlilik, kriz(tabiri caizse) gibi durumları hafifletebiliyorsunuz nacizane düşüncem böyle hatalıysam düzeltiniz.

Ben maraş otunu kafa yapar diye biliyorum, doğrumudur?

Hiç işim olmaz , steroid neyse sigara 2 katıdır bence....

allaha şükür bıraktım geçen sene sigara içiyordum yaptığım spordan pek fazla yarar göremedim ama bu sene sigara yok vew gayet iyiyim
İnşallah herkes sigarayı bırakır .
Bide şu sigara içilen alanlar giderek azaltılırsa toplumumuzda sigara içen insan sayısı iyice azalacaktır.

İçmeyenlerin çoğunlukta olması çok güzel.İçmeyin arkadaşlar şu zıkkımı.

ben 11 sene içtim 5 aydır içmiyorum bıraktım.
Bir daha içmem inşallah .
Sağlığımı sigara yüzünden kaybetmektense sigarayı bırakmayı tercih ettim.
Keşke sigaraya hiç başlamasaydım.

ahh ahh keske ıcmıyorum dıyebılmeyı ısterdım.kac kez bırakıcam dedım 2-3 gun sonra gene elde sıgara.sayısını bılmedım bırakma eylemındeyım umarım bukez basarıcam.

ahh ahh sigara bırakma eylemlerimin sayısını bilmiyorum her daim bırakma savaşındayım inşallah başarabilirim en kısa zamanda... bugün nikotin sakızını bir denicem bakalım.:)

arkadaşlar bırakılabilir herkes sonuçta o sigarayı siz alıyorsunuz sizin elinize havadan gelmiyo size tavsiyem paket taşımayın bende gün boyunca içmedim 2 tane sigara kalmıştı onları içtim Allahın izniyle ne paket alcam ne de uzatılan sigaraya evet dicem
eğer içcek gibi olursanız elinize almadan önce sigara nın zararları tekrar okuyun kendinizle övünün sigara içmemek için ben her zaman öyle yaptım öylede azalttım.ilk sigara içen çevreden koptum sonra 1 2 derken bıraktım sizin de 1 2 niz olsun uzatmayın uzatırsanız bitmek bilmez paket bittimi bi daha almıcam diyin çok zor değil şimdi bunları yazarken bile artık içmiyorum diyince kendine güveniniz bam başka oluyor.Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.

yapmanız gereken tek şey şunu söyleyebilirim S P O R
38 yıldır sigara içen babamı spora baslattım ınanmazsınız 5 seneden berı bırakın sıgara ıcmeyı sıgara ıcenle pff les gıbı kokuosun dıe konusmuo bıle.e tabı halıyle 30 dk kosan 10kg dumbell calısan 50 yasında adamın canı cıkmaktan sıgarayı dusunmuo belkıde.ama saka bı yana gercekten vg yapın bence yanı en azından 50 kglık bench pressın altına gırınce goruruz sıgara ıcebılıomusunuz :):):):)ya bu arada alakasız ama nedense dumbell calısırken cene ve boyun kaslarım kılıtlenmeye basladı sayın hocalar napsam ya sıgarayamı baslasam :):):):):):):):):):)

bende 3 sene önce sigarayı bıraktım çok rahat ve mutluyum.
bu yeni çıkan yasayı da çok yerinde buluyorum inş. uygulanabilir...

Sigara içip de ciddi anlamda spor yapabilenleri tebrik etmek lazım. Gerçi spor yapmasalar durum daha da kötü olur muhtemelen.
Yazıktır arkadaşlar ciğerlerinize. Vücut geliştirmeyle ilgilenen biri için bıraktığında performansının ne kadar artacağını düşünmesi, tiryakilikten kurtulmak için iyi bir motiv olabilir. Bir düşünün derim.
prof. olarak düşünmesemde bu sporu naturel olarak çok ciddi sekilde yapıyorum ama dediğin bu sporla uğransan biri için bıraktığındaki olumlu etkiler felan....bende böle kendi kendime damardan giriyom ara ara bırakıyom çok uzun olamıyo malesef günde 10-20 adet sigara içiyorum ama çok iyi bi konuyadeğinmişsin

2 sene önce falan günde 1 pakete yakın marlboro light içerdim.. sonra yavaştan djarum black içmeye başladım.. karanfil aromalı bir sigaradır djarum black ve kağıdı farklı tütünü daha yoğun olduğu için 1 tanesi normal bir sigaradan 3-4 kat daha uzun sürede biter.. 2 yıl sonra bugünlerde normal sigara içemez durumdayım kokusuna bile dayanamıyorum.. 1 paket djarum black ortalama 5 gün yetiyor bana.. bu kadar az sigara içmenin de zararı vardır tabii ki ama günde 1 paket içmekten daha iyidir sanırım.. ayrıca damak tadınıza uygunsa inanılmaz zevkli bir sigaradır djarum black..

Back
Yukarı