Sigara Kullanımı ?

SİGARA KULLANIYOR MUSUNUZ ?

• EVET

Votes: 5 50,0%
  • HAYIR

Votes: 5 50,0%

• Total voters
    10
Memlekette sigara kullananların sayısı kullanmayanlardan daha fazla olmuştur sanırım küçük bir anketle bunu görelim bakalım :)

Ayrıca kullanıp bırakanlar spor ve normal hayat konusunda ne tür değişiklikler yaşadıklarını paylaşırlarsa sevinirim.

Aksamlari genelde yemekten sonra ictiyorum bazen olursa eger. Onun disinda cafeye biyere gittigimde bir kac tane iciyorum kahve veya cayin yaninda. Sorun teskil etmiyor gibi :)

vücut geliştirme konusunda pek sıkıntı yaratmıyor arnold bile kullanırmış ama kondisyonu ciddi anlamda düşürmesi kansere yol açması vb gibi zararları var

O kadar emekten sonra güzel bir vücut yapıp sonra kanser olup yataklara düşmek istemiyorum,şimdi bazı arkadaşlar ne kadar kesin konuştun diyecek ama benim her konuda hiç şansım yoktur,risk'e gerek yok :D

Ek olarak burada yoktur diye düşünüyorum ama bazı kişiler spor yaptığı tişört ile sigara içiyor,ter ve sigara kokusu karışıyor salonda squat yaparken(rack'de yok tümden eziyet) nefes alamıyorum :triumph: . Eğer varsa yapmayın etmeyin arkadaşlar eziyet oluyor bize.

Son düzenleme:
Back
Yukarı