kilo veremiyorum..
6 aydır çalışıyorum. Yaş 28. Sığır gibi kas yaptım ama göbek duruyor.
haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum üzerinde 30 dk cardio ( HIIT )
pecs biceps triceps delts lats ..hepsini çalıştırıyorum. Az sayıda hareketle çok yüksek ağırlıklarla çalışıyorum.
Cardio'u eliptical'da 4 seviyede yapıyorum düşük ağırlıklarda 30 sn deparlıyorum yüksek ağırlıklarda 100 walt altına düşmeyecek kadar yavaşlıyorum.
haftada 7 gün köpek gezdiriyorum , 2 köpeğim günde en az 30 dakika yürüyorlar.
haftada 50 saat çalışıyorum. 6 gün işe gidiyorum.
düşük glisemik indeksli yiyecekler tüketiyorum , yüksek protein , günde çok az carbonhidrat ..
genede kilo veremiyorum sigarayı 4 aydır içmiyordum en son 1 ay önce kilo vermek için başlamak istedim ama tadı berbat geliyor içilecek gibi değil..
nikotin metobolizmayı hızlandırıyor , insülini azaltıyor , açlığı bastırıyor ..
obeziteyle savaşıyor adeta ama içemiyorum tadı is gibi geliyor
nasıl metobolizmayı hızlandırıp bu visceral yağı yok ederim?
aç mı dolaşıyım ? haftada 5 gün spora mı gidiyim ? 1 saat kardiomu yapayım ? hangi mantıklı insan karnım yağsız olacak diye yaparsa bunları artık.. yada sigarayamı başlıyım..
6 aydır çalışıyorum. Yaş 28. Sığır gibi kas yaptım ama göbek duruyor.
haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum üzerinde 30 dk cardio ( HIIT )
pecs biceps triceps delts lats ..hepsini çalıştırıyorum. Az sayıda hareketle çok yüksek ağırlıklarla çalışıyorum.
Cardio'u eliptical'da 4 seviyede yapıyorum düşük ağırlıklarda 30 sn deparlıyorum yüksek ağırlıklarda 100 walt altına düşmeyecek kadar yavaşlıyorum.
haftada 7 gün köpek gezdiriyorum , 2 köpeğim günde en az 30 dakika yürüyorlar.
haftada 50 saat çalışıyorum. 6 gün işe gidiyorum.
düşük glisemik indeksli yiyecekler tüketiyorum , yüksek protein , günde çok az carbonhidrat ..
genede kilo veremiyorum sigarayı 4 aydır içmiyordum en son 1 ay önce kilo vermek için başlamak istedim ama tadı berbat geliyor içilecek gibi değil..
nikotin metobolizmayı hızlandırıyor , insülini azaltıyor , açlığı bastırıyor ..
obeziteyle savaşıyor adeta ama içemiyorum tadı is gibi geliyor
nasıl metobolizmayı hızlandırıp bu visceral yağı yok ederim?
aç mı dolaşıyım ? haftada 5 gün spora mı gidiyim ? 1 saat kardiomu yapayım ? hangi mantıklı insan karnım yağsız olacak diye yaparsa bunları artık.. yada sigarayamı başlıyım..