Simeon Panda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sthammer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
9e5udura.jpg

je9utu2e.jpg

yzu9ejyt.jpg

sugunytu.jpg

eva7amy7.jpg

e6yzy2aj.jpg

Bacaklara zayıf denmiş :)

5ynada7a.jpg

4u2ubezu.jpg

9emymuda.jpg

ujupu3uv.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
o değilde uzun saçlı elemanın ön taraf çadır gibi belli oluyor. adam" zenciyiz gardaş" diyor resmen. zenci olmak zor iş ..

Benim asil anlamadigim,bu vucudu nasil korugdugu?bu vucut yag oraninda nasil kalabildigi?sonucta adam vücuduyla para kazaniyor ve bulk a giriyim biraz yiyim iciim nefsimi doyuruyim diye bi lüx ü olamaz.Bu vücudu yapmasi nekadar zor ise ki görüyorum 11-12 yillik bir emek sonrasi ortaya cikmis inanin bu vücüdü korumak ve bu formda kalmak onu daha cok zorluyordur eger harika bir genetigi yoksa!Bu arada bisiyde soruyim,dogal bir vücut degildir sanirim?yani pek anlamam fakat stroit vardir degilmi?yoksa bu yag oranlarina düsmek dogal bir vücutcu icin neredeyse imkansiz.
Kardeş Tabikide Kürlere giriyor dogal bir vücutcu değilki trapezlere bak adamın suanki yag oranı %6-7 arası değişmiyor kac yıldan beri lazer aglovda böyle cogu böyle o yag oranını düşüpde kas kütlesini Doğal olarak koruyamaz
kendimden örnek vereyim suanda bulk dönemindeyim %15 yag oranım var kollarım 37 yağ oranımı %10 düşürsem34 :D Steroidler burda devreye giriyor
Daha fazla bilgi istiyorsanız Savaş Cebeciyi takip edin Bol Şans :D[DOUBLEPOST=1418732643][/DOUBLEPOST]
e yani naturel değil o ayrı da emeğe ve vucuda laf yok, aslında laf olması lazım eğer kişi ben naturelım dıyor ise..sergi constanse örnegın naturellık hakkında bırsey dedıgını gormedım hıc okudugum kadarıyla, ama bu adamlar ben naturelım dıyor insanında hadi ordan diyesi geliyor tabii..
arnoldda zamanında ben naturelim diyordu :D
cvbı linkde

Sergi bile yanına ufak kalmış düşünün :) Kütleyi artırsa Mr.Olympia'da başaralı olabilir. Böyle vücuda sahip olup neden doğalım diyorlar diye soranlara söylüyorum adamların büyük sponsorları var, müşterileri var ben ilaç kullanıyorum dese hepsi desteğini çeker. maddi çıkarlar yüzünden tabi ki

Back
Yukarı