Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
omuz düşüklüğünü çözmek için gögüs çalışmamak olmaz omuz düşüklüğünün bir nedenide gögüs çalısırken ön omuza vurup oranın diğer yerlere(arka omuza) oranla fazla gelişmesidir yani omuz düşüklüğü için arka omuz çalışıp ikisini orantıda tutarsanız daha iyi olur.gögüs çalışmamak gibi bir hata yapmayın
ama omuzun öne düşmesinin sebeplerinden biri pectoralis minor kasının kısa kalması buda göğüs bölgesinde. yani ben bu kası esnetip uzatmam gerekiyor. en azından 60kg giriyorsam yarı yarıya düşürmem gerekmezmi. Çünkü normal ağırlığa girsem kasılmış şişmiş bir kas grubunu esnetmem daha zor olacakmış gibi geliyor.
Verdiğiniz linkteki egzersizleri mi yapıyorsunuz ? Bende ciddi şekilde protracted shoulder girdle denen durum var.Fotoğrafınızdan gördüğüm kadarıyla sizde de var.Tavsiye eder misiniz ?
Yani bahsettigin bozukluk omuzlarinin one gelmesi bunun icin arka omuz ve sirt kaslarini guclendir cable row hareketi gibi. Omuz gunlerinde on omuzu en son birak arka omuzdan basla. Gogus ve on omuzu ozellikle esnetme hareketleri yap. Yuz ustu uyuma pc basinda kollarini ileri uzatacak sekilde oturma sana onerebileceklerim bunlar. Ben bunlarla gelisme kaydettim. Zaten bi sure sonra kendin durus olarakta alisiyosun omuzlarini salmiyosun one.
Arkadaşlar merhaba sizce bendeki durum nedir,resimlerimi aşağıdaki postta göreceksiniz.Yorumlarınızı bekliyorum lütfen.Lordoz hangi derecede hangi hareketlerden kaçınmalıyım?hangi hareketleri iyi gelir.Forumu çok araştırdım bütün postlara bakatım ama önce tespiti doğru yapmam lazım.Kifoz da var sanırım,ama kendi kendime yorum yapmak istemiyorum.YOrumlarınız benim için çok değerli olacak https://www.bodyforumtr.com/threads/lordoz-mu-kİfoz-mu-her-ikİsi-mi-resimli-lutfen-yardım.103625/