Sinangil Tam Buğday Unu

ailemde bolca diyabet hastası bulunuyor ve doktorları tam buğday unlarını kullanmaları konusunda tavsiyede bulunuyordu fakat ben hep kafamdan
''un undur ne farkı olacakki'' gibisinden düşünüyorken markette bu ürünle karşılaştım. merak edip besin öğelerini incelediğimde şaşırdım baya.
un ile yapabileceğim türlü türlü şeyleri düşündüm ve hemen sepete attım bi tane :) şimdi de bu bilgiyi sizinle paylaşmayı borç bildim sevgili bodyforumtr ailesi


Karbonhidrat: 58,2
Yağ: 1,82
Lif: 16,43

Protein min. %7 diyor ama bitkisel protein diye pek önemsemiyorum

unun kompleks karbonhidrat olması ve içerdiği yüksek lif oranı sayesinde (düşük glisemik indeks) gönül rahatlığıyla tüketebileceğimizi düşünüyorum
umarım yanılmıyorum :oops:

 
lif oranu çok yüksek.bağırsaklarımızı on numara çalıştırır ve emici tüyleri temizler. proteinli krep yapımında kullanılabilir.paylaşım için teşekkürler
 
Back
Yukarı