saydam dedi:the jacket oynadi daffy.hatta orj. dvd side cikti.bide filmleri nasil indiriyorsun,bir yol gösterde bizde yapalim![]()
Despo dedi:Daha yeni Sinemadan geldim, bazilariniz biliyorsunuz sorunlu cocuklara bakiyorum, onunla KING KONG filmini seyrettim. Bana göre film olmasada oldukca iyidi, yanliz bir heyecan bir romantik bir action filmi gibiydi, biraz karisikti ama yinede seyredilir.
Azureusda var torrent icin oda iyi diye biliyorum.
+1 filmin en iyi oyuncusu özcan deniz...yani siz düşünün artıkKonz dedi:keloğlan karaprens'e karşı ya kesinlikle gitmeyin. son yıllarda bu kadar kötü bir film görmedim komediydi ama ağlayacaktım nerdeyse.
tilki dedi:+1 filmin en iyi oyuncusu özcan deniz...yani siz düşünün artıkKonz dedi:keloğlan karaprens'e karşı ya kesinlikle gitmeyin. son yıllarda bu kadar kötü bir film görmedim komediydi ama ağlayacaktım nerdeyse.![]()
baris dedi:son derece duygusal bir film,zaten çocukkende cok etkilemişti o film beni ,deli gibi aglamıştım,artık bu yaşta içten içe duygulanıyoruz tabii..![]()
söylediğin iyi oldu az sonra sinemaya gidicem,''sis'' vardı en son ,eğer vizyondaysa hala ona gidicem..izleyen varmı bu filmi ,tavsiye edilirmi..??saydam dedi:arkadaslar dün pierce brosnan nin matador diye bir filmini seyrettim berbatti lütfen izlemeyin :cry: :cry:
baris dedi:söylediğin iyi oldu az sonra sinemaya gidicem,''sis'' vardı en son ,eğer vizyondaysa hala ona gidicem..izleyen varmı bu filmi ,tavsiye edilirmi..??saydam dedi:arkadaslar dün pierce brosnan nin matador diye bir filmini seyrettim berbatti lütfen izlemeyin :cry: :cry: