Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adrenalinshot dedi:
arkadaşlar narnia günlükleri aslan cadı ve dolap olarak geçiyor trde..Fantastik macera...FAntastik hikayeleri sevenlere ii gelebilir.kendime yeni bir seri kitap okumak için çok bekledim sanırım buldum.7kitaplık bir seri...Okuyan var mı arkadaşlar...Bana yorum yapabilirlermi bide burda yeri deil ama konusu geçiyor die söledim nasıl olsa geyik alanımız!! :) başka fantastik romanlar okuyanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi??yüzüklerin efendisi,narnia günlükleri vs...

yazarı, yüzüklerin efendisi serisinin yazarının çok yakın arkadaşı ama bu seri yüzüklerin efendisi kadar büyüklere hitap etmiyor ayrıca filmde kitaba oldukça sadık kalınmış.

aga en son izlediğim film jetli kır zincirlerini izlenmesi gereken bir film dövüş sahneleri mekanlar ortam çok başarılı bence jetlinin adı deny filmde ve küçük yaştan beri bir mafyanın yanında büyüyor annesinide onu büyüten kişi öldürmüş küçükken ama deny öyle aptallaşmış ve beyni yıkanmışki hiç bir şey hatırlamıyor ve bir gün araç aldıkları adamların saldırısına uğrar yaralanır ve bu sayede bir piyano ustasının evinde kalır ve o kadar aptal gibi olmasına rahmen piyanolara karşı çok iyi bir ilgisi vardır ve filmin en güzel yerleri burası çünkü annesi bir piyanisttir ve piyanolar ona annesini hatırlatır ve tabikide annesinin katilini sonra iyilik kazanır izlenmesi gerekn bir film defalarca izledim

jet lee dersen kiss of the dragon derim baskada birsey demem en az 5-6 kere izledim :)

Organize isler filmini seyreden oldumu aranizda ?

Despo dedi:
Organize isler filmini seyreden oldumu aranizda ?

bence güzel bir film ,gerçi benim beklentilerim çok yüksekti filmden ama şu son zamanda vizyona giren komedi türk filmleri arasında en iyisi sanırım..

DaFFy dedi:
baris dedi:
saydam dedi:
arkadaslar dün pierce brosnan nin matador diye bir filmini seyrettim berbatti lütfen izlemeyin :cry: :cry:
söylediğin iyi oldu az sonra sinemaya gidicem,''sis'' vardı en son ,eğer vizyondaysa hala ona gidicem..izleyen varmı bu filmi ,tavsiye edilirmi..??

dediğin film yeniden çevrim... ilk film 1980 yılında john carpenter tarafından yönetildi ve süper bir film. yenisi tam aksine berbat bulabilirsen ilk versiyonu izle.

daffy yorumunu biraz geç okudum,dün filme gittim dediğin gibiydi,çok sıradan geldi..filmin ilk yarosondan sonra çıktım sinemadan..ikinci yarısında ne oluyor bitiyor bilmiyorum yanii..

Ok indirdim halen seyretmedim organize isleri.

En son seyrettigim film Cindereralla Man. Tavsiye ederim ;)

baris dedi:
Despo dedi:
En son seyrettigim film Cindereralla Man. Tavsiye ederim ;)

+1 ..kesinlikle seyredilmeli

Cindirella man harika aldım ve ister inanın ister inanmayın bir günde 2 defa toplamda 10-15 defa izledim her izleyişimde keyif aldım ve bir filmi ne kadar izlersen izle her izlediğinde çook ufak ayrıntıları bile rahatlıkla görebiliyorsunuz. Ben biraz da duygusalımdır filme felaket kaptırırım kendimi para topladığı zaman gözlerim doldu...

Ben gecen gun Münih'e gittim, cok keyif aldim, hem film yaklasik 3 saat, paranizin karsiliginida almis oluyorsunuz, bir film parasina iki film gibi neredeyse :lol:
Millet Yahudi propogandasi diyor ama hikaye, gayet keyifli bir casusluk filmi, hem aksiyon hemde CIA, Mossad ve KGB uzerine enteresan gozlemler yapma firsati.
Filmde zaten, ne Yahudiler ne Araplar kötülenmiş.
Bence asil kötülenen, ortadoğudaki çatışmalardan yararlanan Amerika.
verdiği mesajla, aksiyon sahneleriyle gercekten cok keyifli, ama kusursuz degil, bana geyik gelen yerleri vardı.
Genede Kurtlar Vadisine bin kere tercih ederim.
Duyduguma gore, toplumun her kesimine hitap etme derdinde olan, ucuz bir populizmin urunu, insanlarimizin milli duygularini somurerek gise basarisi hedefleyen bir filmmis.
Münihhhhh diyorum, çakallarla işim olmaz aga 8)

Münih filmine bende bakmayi dusunuyorum.

Sizlere Lord of War filmini tavsiye ederim 6 üzerinde 4½ :D

Trailer icin tiklayin.

Yazar ve yönetmen Andrew Niccol, uluslararası savaş ticaretini gerçeklere paralel olarak anlattığı filminin baş karakteri Yuri Orlov'u (Nicolas Cage) beş ayrı silah tacirinin bileşimiyle ortaya çıkarmış.

Soğuk Savaş'ın bitmesinin ardından eski Sovyetler Birliği'nin elinde kalan yüklü silah stoğu ne oldu dersiniz? Çoğunlukla Afrika olmak üzere gelişmekte olan ülkelere sokuldu. Üstelik bunun için ne bir kimse hüküm giydi, ne de yargılandı.

Yuri Orlov da dünyanın dört bir yanında en ölümcül savaş alanlarında bulunuyor. Yuri, kendine aman vermeyen İnterpol ajanından (Ethan Hawke), iş hayatındaki rakiplerinden ve dünyanın en kötü şöhrete sahip diktatörlerinden hep bir adım önde olmak zorundadır. Ama gün gelir ki kendi vicdanıyla hesaplaşmak zorunda kalır...

ben gördüm ama 6 üzerinden :)

ben kurtlar vadisini izledim ama hiç beyenmedim.ben ce çok saçma olmuş silahtan anlamam ama taramalı ağır makınalı tufekle çatışırken memati ve abdulhey tabanca ile sağlam cıktılar ayaklarından vuruldular ki o silahlar ayak kopartır.+ Türkiye'yi bu kadar aciz amirika kuklası gösterdiler ince düşünürseniz ayrıntıya inerseniz benim düşündüğümü gördüğümü pek çok arkadaşta görecek.Ama supjektif pencereden bakarsanız beyenmek normaldir. + dizideki tat yok tu:(

en güzeli yine eşkiya oldu Şener Şen usta tebrik ederim yine filmi geçen olmadı tabiki benim görüşüm

d

ne alaka ya bence sen anlamıyorsun flim den? kütiş bi flim bu Kurtlar Vadisi ırak zaten flim in misyonu önemli
.....

cüneyt arkının o aptal filmlerinin 2000 li yıllar versiyonu aptallıklara aptallık
katılmış yani ölmez adam 1 cüneyt arkın ölmez adam 2 artık adı neyse o hıyar işte
abi bu kadarda olmazya türk sinaması bir çığır açsın artık madem böyle filmler çekerken
tutamıyorsunuz kendinizi ölmez adam yaratıyorsunuz çekmeyin ozaman kardeşim bence
babam ve oğlum 1 numara
ayrıca kurtlar vadisini genel kültürü iyi olan arkadaşların izlemesinde yarar var yok ben
dizideki gibi görüntüler göreyimde gaza geleyim giyeyim deri montumu elimede bi çakı diyorsanız
önermem filmi izlerken afallarsınız çünki şeyhin dediklerini anlayabilmek için genel kültür lazım

ayrıca bu güne kadarki izlediğim filmler arasında size ilk üçü yazayım
1- RUSSEL CROWE GLADYATÖR
2- RUSSEL CROWE AKIL OYUNLARI
3- RUSSEL CROWE CİNDRELLA MAN
yani kısaca RUSSEL CROWE diyorum başka birşey demiyorum hele hele Gladyatör olmaz öyle bir film

Back
Yukarı