Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birkaç gün önce paranormal denen müthiş bir korku gerilim izledim. eğer sakin kafayla izlerseniz gerçekten etkileyici. filim 2007 yılında çekilmesine rağmen halen ülkemizde sinemaya düşmedi. bir diğer yandanda filim çekildiği ülkede toplatılmış. flimin amatör kamerayla çekilmesi gerçeklik katmış.

Not: Bu tarz kötü ruh flimlerinden etkilleniyorsanız izlemeyin , bir kaç kişi flimden sonra piskolojik tedavi görmüş.

hocam bugün sizinle aynı konuları dakikalık takip ediyoruz sanırım bende film'i izledim ama hiç korkutmadı sanırım benimde psi. tedavi görmem gerekiyor:)...

hocam bugün sizinle aynı konuları dakikalık takip ediyoruz sanırım bende film'i izledim ama hiç korkutmadı sanırım benimde psi. tedavi görmem gerekiyor:)...

Evet bugun takipteyiz :D

Kişiden kişiye çok farkediyor . birde izleme yapısıda önemli mesela ben fazla odaklanırım flimi asla baştan yargılamam yada bence şu sahne gelicek yada şu adfam katil diye aralarda konuşmam flim biter yorumumu yaparım.

gerilim severler için az önce gerçek hayattan uyarlama bir film izledim.the strangers.film 2008 yapımı ama izlemek için yeni fırsat buldum.tavsiye ederim.

soldaki son ev bir arkadaşımın tavsiyesi ile 1 ay önce izlemiştim sanırım.konu olarak oldukça hoşuma gitmişti.hemde yeni bir film olması kullanılan efektler nedeni ile izlenmesini daha zevkli kılıyor.

yahşi batıyı izledim beğenmedim ilk yarı berbattı birde salonda dolu çocuk vardı +16 yada küfür içerir uyarısı yoktu. ikinci yarı belki kurtarır umudu ile bekledim ama olmadı. ben açıkçası cem yılmazın sinema değil tek kişilik gösteri yapması taraftarıyım. hokkabaz filimi tek kelimeyle mükemmeldi fakat ondan sonrası malesef hüsran.

Güneşi gördüm gerçekten başarılı olmuş tavsiye ederim.

yahşi batıyı izledim beğenmedim ilk yarı berbattı birde salonda dolu çocuk vardı +16 yada küfür içerir uyarısı yoktu. ikinci yarı belki kurtarır umudu ile bekledim ama olmadı. ben açıkçası cem yılmazın sinema değil tek kişilik gösteri yapması taraftarıyım. hokkabaz filimi tek kelimeyle mükemmeldi fakat ondan sonrası malesef hüsran.

Güneşi gördüm gerçekten başarılı olmuş tavsiye ederim.

Bu tarz filmlerde seyircinin de çok büyük önemi var mesela toplu halde izlenen birşeyde biri gülmeye başladı mı herkes gülüyor o yüzden sit-com larda gülme efekti bolca kullanılıyor.
Ben güzel bir sinema seyircisiyle izledim baya da eğlendim

Ama bence de Cem Yılmaz'ın aynı kadroyla çektiği komedi filmleri sıktı artık

yahşi batı oldukça iyiydi bence,ilk yarıda ikinci yarıda.Ama küfür sevmeyen birinin beğenmesi mümkün değil tabi.Ayrıca 7 yaş uyarısını nasıl alabilmişler anlamadım,en az bir artı 16 olmalıydı,küfür bardaktan boşalırcasına...

bu akşamki menümde şeytanın oteli vardı.gerilim sevenler için bence izlenebilir film.

Nerdeyse bütün korku filmlerini izledim ama tam anlamıyla tatmin olduğum filmler cok sınırlıdır.En son Paranormal Activity'i izledim hakkında baya haber cıkmıştı ama o da beklentilerimi karşılamadı..Bi de Şeytanın Otelini izleyim bari :)

dün ninja assasini izledim,oldukça beğendim.Hikayenin gidişatı vasatın üzerinde değildi,senaryo bazında pek bir şey beklemeyin.Ama dövüş sporlarına merakınız varsa,bol aksiyon istiyorsanız,kan görmekten hoşlanıyorsanız size göre.Dövüş kareografileri bazı yerlerde insani limitleri aşsa da su üzerinde yürüyen dövüşçüler yok filmde.Uzakdoğu konseptini seven beni gayet tatmin etti film.

imdb'deki top 250'ye baktım ve 1.sıradan başladım izlemeye :) mükemmel birşey bütün hayatım boyunca film izleyebilirim :rolleyes:

Film Kültürü

imdb'deki top 250'ye baktım ve 1.sıradan başladım izlemeye :) mükemmel birşey bütün hayatım boyunca film izleyebilirim :rolleyes:

Güzel fikir; burada paylaşman çok güzel olmuş :) :)
Ben de yapmaya çalışacağım bunu !!!

Film kültürümüz mütiş genişleyecek demek ki thums:

Back
Yukarı