Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
top 250-nin nerdeyse 90 faizini izledim diye bilerim. İğrençleri de ola biliyor. Dikkatli olun:D

250 içindeki filmerin büyük bir kısmı, zaten izleyince de göreceksiniz, bize hitap etmiyor.

Nasıl hitap etmiyor, şöyle...

Mesela Casablanca kült olmuş bir film. Kendi devrine göre harika, ama şimdi o filmin konu ve senaryo olarak üstüne çıkmış o kadar film var ki, izleyince vasat geliyor.

Eski de olsa izleyince hala birşeyler uyandıran "Hayat güzeldir" var aklıma gelen.

Genelde izlemekten zevk aldığım filmler 1990 ve sonrası filmlerdi listede. Size de bunlardan başlamanızı tavsiye ederim.

halk düşmanlarını tekrar izledim.bana göre arşivde bulunması gereken bir film.
ayrıca hallowen 2 gece yatmadan önce izlenirse süper oluyor.

250 içindeki filmerin büyük bir kısmı, zaten izleyince de göreceksiniz, bize hitap etmiyor.

Nasıl hitap etmiyor, şöyle...

Mesela Casablanca kült olmuş bir film. Kendi devrine göre harika, ama şimdi o filmin konu ve senaryo olarak üstüne çıkmış o kadar film var ki, izleyince vasat geliyor.

Eski de olsa izleyince hala birşeyler uyandıran "Hayat güzeldir" var aklıma gelen.

Genelde izlemekten zevk aldığım filmler 1990 ve sonrası filmlerdi listede. Size de bunlardan başlamanızı tavsiye ederim.

Ben aslında katılmıyorum buna.Sonucta bazı filmler vardır ki izlenmelidir,hic bi zaman değerinden hic birşey kaybetmez.Örneğin; Psychko 1960 yapımı bi filmdir ama şu an izleyipte etkilenmeyen bi insan olabileceğini sanmıyorum.Bu gibi örnekler cok ama şimdi ilk aklıma bu geldi.O yüzden filmler sadece o an eğlenmek için olan şeyler değildir bana kalırsa.

the thaw isimli filmi izledim bugün.fazla hareket olmasada bana göre güzeldi.gerilim sevenler için iyi bir film.bana göre 10 üzerinden 7.

Ben aslında katılmıyorum buna.Sonucta bazı filmler vardır ki izlenmelidir,hic bi zaman değerinden hic birşey kaybetmez.Örneğin; Psychko 1960 yapımı bi filmdir ama şu an izleyipte etkilenmeyen bi insan olabileceğini sanmıyorum.Bu gibi örnekler cok ama şimdi ilk aklıma bu geldi.O yüzden filmler sadece o an eğlenmek için olan şeyler değildir bana kalırsa.

Aslında ben de aynı şeyi söylüyorum, fakat bir hatadan dolayı yanlış anlaşıldım sanırım. "It's a wonderful life" filmini "Hayat Güzeldir" ile karıştırmışım.

42 yapımı Casablanca insanı sıkarken 46 yapımı "It's a wonderful life" evrensel konusuyla hala insanları yakalayabiliyor.

Şimdi oldu sanırım.

Paranormal Activity filmi hakkında bişeyler duymuştur herkes.Ben ilk duyduğumda cok sevindim,filmin gercekten güzel olacağına,uzun süre aradan sonra gerilebileceğime :)

Ondan sonra film bi şekilde nete düşmüştü sinemadan önce,bende büyük bi hata yaparak onu o şekilde izledim,beklentilerim sıfırlandı bir damla gerilim hissettmedim hatta sıkıldım bile..

Amaa.... :)

Bu gece bu filmi sinemada izledim ve önceden izlemiş olmama rağmen gerimm geriim gerildim resmen..Üstüne üstlük filmin en beğenmediğim yerini yani sonunu da değiştirmişler ve mükemmel olmuş.

Yani kısacası eğer gerilim filmlerinden hoşlanıosanız size kacırmamanız gereken mükemmel bi fırsat.Cok dua edeceksiniz bana :p

Paranormal filmini izleyeceğiniz ruh hali çok önemli kimileri ben korkmam edasıyla gittiği için eğlence geliyor..

son izlediklerim

fantastik sevenler için son izlediğim pan ın labirenti

aksiyon nicolas cage nin ''next'' filmini

komedi içinde ''küçük adamı'' gerçekten kırıp geçiriyor

Korku için izlemediyseniz ''şey'' 1982 de yapılmasına rağmen mukemmel bir görsellik sunulmuş hayret ettim.

Tarih psikoloji olarak ''yabancı''

Bilim kurku olarak ''Ay''

Romantik komedi için de ''söz ve müzik'' filmini şiddetle tavsiye ederim.

Az önce Alpha Dog isimli filmi izledim
Güçlü bir kadroya sahip olduğu için filmin de kaliteli olacağını düşünmüştüm ama bence çok iyi değildi.

Dram-suç türü film sevenler için gene de izlense fena olmaz...

bugün ben10 filmini izledim.çocuklar çizgi filmine bayılıyor ama ben sinema filmini yeni gördüm.Fena değildi.marwel yayınları kadar olmasada değişiklik oldu.10 üzerinden 6.

9. bölgeyi izlemenizi tavsiye ederim dünyalı olmayan dostlarımızla ilişkileri konu almış . ben baya etkilendim imdb puanı yüksek bir film

Yasak Bölge 9 ?
Şu dardanellerin olduğu filmimi söylüyorsun FleXoR ?
:) oysa sevdiğim sevebileceğim en güzel yaratık filmiydi de :D :D

Tavsiye ediyorum cidden ben de... ;)

Ben sevmemiştim o filmi pek ama eğer onu sevdiyseniz Battlestar Galactica dizisini şiddetle tavsiye ederim bayılacağınıza eminim.

Back
Yukarı