Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün 2 film tükettim.birincisi GAMER.filmde başarılı oyuncuları görmek bana göre olmayan kaliteyi bile arttırabiliyor.
ikinci film ise gerilim severler için KADIN TERZİ(türkçe ismi biraz garip geldi).her iki filmide rahatlıkla tavsiye edebilirim.

bugün merlin the book of the beast'i izledim. hayatımda izlediğim en kötü iki filmden biri.Ama öyle böyle kötü değil,hani berbatlık konusunda şaheser filmler olur ya,dünyayı kurtaran adam gibi,işte öyle bir film.Fantastik kurgu sever biri olarak merlin konseptine tav oldum,battlestar galactica'daki favori elemanım james callis(dizide gaius balta) oynuyordu ona güvenip aldım.
Neyse filme gelirsek,oyunculuklar 3/10 puan.hele james callis bilge büyücü yerine evsiz sarhoş tadında bir tipleme canlandırmış,diğer oyuncular da hak getireçancak esas kız hakkını vermiş o da yetmiyor.bilge ve karizmatik görünmesi için koyulan anlamsız diyaloglar var filmde,absürdlükte uç nokta.
Görsel efektler 70 li yıllardan kalma,senin resnmini şeytanın kitabına çizip ruhunu hapsedecem tarzı gereksiz diyaloglar hat safhada.

sonuç olarak berbatlıkda şaheser yaratmış bir film istiyorsanız tam sizlik,aksi takdirde vaktinize yazık diyemeyeceğim ilk 15 dkda bırakırsınız.gerçi acaba düzelirmi diye sonuna kadar izledim ama neyse.

kurtadamı izlemiş bulunmaktayım.gayet güzel buldum.klasik bir kurtadam filmi,19. yüzyıl ingilteresinde geçiyor.yeni bişey katalım diyip fenomenin içine etmemişler(bkz.twilight).ayrıca antony hopkins ve hugo weawing gibi karizma oyuncular da var,esas hanımkız da çok tatlıydı,lawrence karakterini (ana karakter) oynayan şahıs da gayet başarılıydı.
eğer biraz gerilim ve fantastik ögeler arıyorsanız,kandan tiksinmiyorsanız,kesinlikle izleyin.

eyvah eyvahı kesinlikle öneririm. neticede BKM oyuncuları . demet akbağ ve ata demirer doktürmüş. eğer sinirden stresten uzaklaşmak kendinizi hafiflemiş hissetmek istiyorsanız kesinlikle öneririm. gülme konusunda receb ivediği tam ona katlar ayrıca konulu. 10/9

avatarı izledim tavsiye ederim. ben bakırköy capasity de 3 d olarak izledim değdi
10/7

7 kocalı hürmüz filmini izledim dün.tavsiye ederim.film sanki kağıtan evlerde çekilmiş gibi amatör bir görüntü sergilesede kekeme berberin sahneleri tüm filme bedel bir oyunculuk sergiliyor.

From Paris With Love...Bugün izledim ve bence aksiyon tam yerinde ve abartıdan uzak bir film.travolta rolün hakkını vermiş.tavsiye ederim.

" Thirst "
çok güzel
old boy a değişmem, o ayrı ama gene de on numara film yapmışlar bence :)
son zamanlarda izlediğim en iyi film

Precious filmine gittik bugun arkadaşlarla :)
Cidden görülmeye değer bir film . . .

Ensest ilişkiye maruz kalan bir zenci kızın hayata ve aslında kendine tutunma çabasını anlatıyor . . .
Dram türünü sevenlerin mutlaka izlemesi gerek diye düşünüyorum (:

clash of titans'ı izledim.2 saatinizi eğlenerek geçirten bir aksiyon ama daha fazlası değil.
hikayesine gelirsek klasik yunan mitiolojisinden bir öykü beklemeyin derim.yunan tanrılarını ortaçağ şövalyeleri gibi giydirmişler,hiç mitolojik tasvirlerdeki gibi değil.buna benzer gariplikler var filmde. ama genede güzel filmdi

"Çift Zaman" filmini izledim dün gece

Çok ağır seyreden ama konu ve kurgu itibariyle tavsiye edebileceğim bir film

Filmin orjinal adı "La Doppia Ora"

bugün üç film izledim.ilki jim carreyden "yes man".ilginç bir hikayesi olan güzel bir romantik komediydi diyebilirim. 10/7

daha sonra blood the last vampire.eski bir film olduğu için görsellik bayağı kötü,dövüş koreografileri de kötü.ama uzakdoğu sineması usülü beklendiği gibi bitmeyen hikaye ve melankolik havası hoşuma gitti.10/6

son olarak mazhar alansonun başrolü aldığı "kirpi"yi izledim daha doğrusu izlemeyi denedim.20-25 dk içinde beni caydırdı.beklediğim komedi unsurunu göremedim ve .
çoğu sahne gereksizdi bana göre,filmin bir amacı yok gibiydi izlemedim,o yüzden puan vermeye gerek yok.

başka dilde aşk filmini izledim.film biraz ağır gidiyor.sonuda kestirip atılmış.fazla basit.

Bugün, El Orfanato (Yetimhane) filmini izledim. Gerilim-dram tarzında harika bir film. Filmin sonunda süpriz bir son bizi bekliyor. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
theorphanagethomas.jpg

Back
Yukarı