Sinema

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk 3 yıl önce izlediğim THE DEPARTED'ı tavsiye ederim.her izleyişimde filmde kaçırdığım yerler olduğunu farkediyorum.mükemmel bir film

oyuncu kadrosunda kimler yok ki:L. di Caprio,matt damon,jack nicholsen,mark wahlberg..

Eklentiler

• departed.jpg
    departed.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 473
  • the_departed-1.jpg
    the_departed-1.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 485
  • the+departed.jpeg
    the+departed.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 625
  • thedepartedpic.jpg
    thedepartedpic.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 524
katılıyorum zaten filmde en beğendiğim de oydu,ardından da jack nicholsen.

başlangıçta jack nicholson ile matt doman'nın küçüklüğünün olduğu sahnedeki replikle son kafalara sıkma sahneleri etkileciciydi.

Siz şimdi dicaprio deyince aklıma geldi

body of lies filmini izleyen var mı ? ben ce mütiş; tavsiye ederim

FleXoR katılıyorum özellikle akıl oyunları'nda çok iyiydi.ben İyi Bir Yıl filmini de beğenmiştim.

Leonardo di Caprio'nun daha çocuk olduğu dönemlerden bir filmi var KUMSAL o da çok iyiydi.

Bu akşam titanların savaşı filmine gittim mitolojiye meraklı olduğum için bazı açıkları vardı benim açımdan filmde ama neyse. Medusa ve akreplerle savaş kısmı gerçekden iyiydi. Gidilebilecek bir film.

Bende geçenlerde titanların savaşını izledim, beklentilerim çok yüksek olsa gerek hiç beğenmedim, ne fragmanını nede film hakkında yorumlara göz atmıştım. Konu bana çok saçma geldi.

Titanların Savaşı'nı ben de 3d diye gittim ama beklediğim 3d çıkmadı hatta son 15 dakika gözlüksüz seyrettim 3d bile değildir oraları. Ayrıca sonda büyük bir savaş beklerdim olmadı tek büyük savaş şu aptal akreplerle olanıydı Medusa'yı da 5 dakikada hakladı adam.

Aşkın İngilizcesi ( Broken English )
Orange Love
Patch Adams
Forest Gump
Prestij
Maç Sayısı
Barcelona Barcelona
In search of a midnight kiss -Hararetle öneriyorum :D
Babil
Fedakar Kız
İhtiyar Delikanlı
Gran Torino
The Guitar
Kanlı Elmas
Köstebek
Cesaretin Var mı Aşka
Hep Seni Aradım
August
25 Kilates
21 Gram - Tek geçerim !!!

Issız Adam
Babam ve Oğlum - Tek geçerim
İklimler
Uzak
İklimler
Üç Maymun
Meleğin Düşüşü
C Blok
Masumiyet
Kader
Vicdan
Gönül Yarası
Sonbahar -Mutlaka izlenmeli -

bugün umut adlı türk filimini izledim. eğer sizde benim gibi babaysanız bu filimden çok etkileneceksiniz.

Babam ve oğlum filiminden daha fazla etkilendiğimi söylemek isterim.

Açıkçası bir türk filiminden bu kadarını beklemiyordum.

bende baba olan bir arkadaşımla izlemiştim yanımda hüngür hüngür ağladı benide çok etkilemişti ben sadece baba olanların değil dram film seven herkesin izlemesinden yanayım ayrıca bencede babam ve oğlum filminden daha etkileyici...

dün deli deli olma filmini izledim.tarık akan sessizde kalsa döktürmüş.bugünde ıron man 2 izledim.fazla ilgimi çekmedi.şimşek hırsızı diye fantastik içerikli bir filme başladım ama henüz bitiremedim.zeus ve poseidon gibi mitolojik tanrıların yarı insan çocuklarına ait öykülerinden hoşlananların severek izleyeceği bir film.

Back
Yukarı