Bir film tavsiyesi daha, hep vucut gelistirme, hep vucut gelistirme bir yere kadar, birazda sosyalleselim.
Filmin ismi "fearless" korkusuz,
Basrolde, Jet Li oynuyor.
Bu adami ilk olarak Cehennem Silahi 4 isimli filmde gordum, sirf o adam icin bu filme sinemada 3 kere gittim.
Mukemmel bir sporcu, 9 yasinda wushu'da çin ulusal şampiyonu oldu.
11 yaşında 5 madalya sahibiydi.
Bu üstün sporcu geçmişi film hileleriyle birleştiği zaman ortaya enfes görüntüler çıkıyor gerçekten.
Korkusuz, 100 kadar once yasamis gercek bir uzak dogu dovus sanatlari ustasinin hayatini anlatiyor.
Dovus sahnelerinin kareografisi gercekten gorulmeye değer, özellikle kılıç dövüşleri çok keyifli.
Bir diğer enteresan sahnede, Jet Li'nin o zamanın önde gelen avrupa şampiyonu sporcularıyla dövüşmesi.
Mesela avrupa eskrim sampiyonu ile kılıc dövüsü, dünya sampiyonu boksor Sullivan'la kapismasi.
Dünyanin en guclu adami lakapli bir devasa adamla kapismasi, bu adama dikkat, devasa bir vucutcu.
Kim bu babayigit diye arasitirdim.
İsmi Nathan Jones, Avusturalyali,
BOYU: 2.12
Kilosu 160
Kendisi gelecek vaat eden bir strongmanmis, ancak 1995 yilinda, efsanevi strongman Magnus Samuelsson bilek guresinde kolunu kirip kariyerini baslamadan bitirmis, gercekten yazik olmus.
Gercek bir dev arkadaslar, filmde harika dovus sahneleri var.
Fİlmde bu adama dikkat...
Boyu 2.12, Jet Li ise, 1.69...
Gercekte kapissalar, Jet Li'yi severim ama sanirim, Jet Li'nin parcasini bulamazlar...
Jet Li'nin son filmi olacak deniyor, kesinlikle tavsiye ediyorum...